6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Giant Propel - Giant Propel Advanced


Til udbrud, sprint og soloture hvor det hele handler om hastighed er Giant's aero landevejscykler det rigtige. Disse aero racecykler er designet og konstrueret til at hjælpe dig med at skære gennem vinden og giver dig den afgørende fordel. 

Perfekt til et angreb, en sprint eller sving i høj hastighed. Effektivitet møder fuldstændig kontrol i form af denne aerodynamiske lynhurtige carbon racer.

Propel fra Giant


Integreret aerodynamik - AeroSystem Shaping, er resultatet af CFD-analyse og dynamisk vindtunneltestning og optimeret aerodynamisk ydeevne ved enhver vinkel. Trunkerede-ellipseformede airfoil rør og Contact SLR/SL Aero cockpit giver den samlet set optimale aerodynamiske præstation. Propel modellen 


Total kontrol - Integrerede skivebremser leverer problemfri, kraftfuld kontrol og regulering for ekstra tillid under alle forhold. Flat-mounts og thru-axles øger stivheden og forbedrer de overordnede styreegenskaber, og et integreret hjulsæt med en 65 mm fælg bagtil og lavere 42 mm fælg foran optimerer aerodynamik og kontrol.


Effektivitet uden lige - Rammesættet i Advanced-grade carbon indeholder højkvalitets materialer og er fremstillet ved Giant’s egne fremstillingsprocesser, hvilket optimerer stivhed og sikrer den laveste vægt i sin kategori.