6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelbukser herre


Hvis du leder efter cykelbukser til herre, er du kommet til det rette sted. Her finder du cykelbukser fra alle de store producenter, i masser af fede designs og forskellige prislejer. Kvaliteten er høj uanset hvilke produkter du har kig på, og med stort set valgfri designs er du garanteret et sæt cykelbukser der matcher dine behov. Er du i tvivl om hvilke cykelbukser eller cykelshorts, som passer til dig og dit behov, så vil vi meget gerne hjælpe dig. 

 Cykelbukser til mænd

Udvalget er stort når der skal vælges cykelbukser eller cykelshorts til mænd. Du kan få masser af forskellige modeller, tilpasset forskellige sæsoner og kropstyper. Hos Cykelexperten.dk fører vi cykelbukser til herrer fra store mærker som Alé og Assos, så du er garanteret kvalitet af højeste skuffe, uanset hvilke modeller du ender med. Sortimentet rummer et væld af prislejer, så du ikke behøver at lægge en formue for at få noget ordentligt cykeltøj. Hvis du cykler meget og kun søger det bedste af det bedste, er der dog også masser af lækre produkter at vælge fra.

Almindeligvis skelner man mellem cykelbukser og cykelshorts. Cykelbukser er længere bukser, der oftest bruges i vintermånederne eller når vejret er dårligt. Disse modeller er bedre isoleret og dækker hele benet, så man kan træne selvom det er koldt. Cykelbukser kan fås i forskellige tykkelser og nogle med vand- eller vindafvisende overflade. Cykelbukserne er i de fleste tilfælde udstyret med deres egen siddepude, men nogle kommer uden, så man kan benytte sine cykelshorts på indersiden i stedet. 

Cykelshorts til herrer

Cykelshorts benyttes de resterende af årets måneder, og kan på de lidt koldere dage eksempelvis suppleres med et par løse ben. Cykelshorts er sjældent med meget isolering, men giver dine ben fuld bevægelighed og sikrer at du ikke overopheder når det er varmt. Cykelshorts er i næsten alle tilfælde med seler, der holder dem på plads, og en pude i bunden der sikrer brugerens komfort på de længere ture. De allerbedste topmodeller af cykelbukser til herrer og cykelshorts kan koste mange penge, men for bare få hundrede kroner kan du få solide modeller, der vil være mere end rigeligt til motionisten og pendleren.

Cykelbukser til mænd kan fås i mange forskellige udformninger, størrelser og farver. Er du i tvivl om størrelsen bør du derfor overveje at besøge os i butikken, hvor du kan prøve de forskellige modeller. Her står vores dygtige personale klar alle ugens dage til at hjælpe dig med at finde lige netop de produkter du har brug for. Du kan desuden sortere som det passer dig her på siden.