6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Smarte city cykelhjelme til voksne


Cykelhjelm City er cykelhjelme lavet til hverdagsbrug, med behagelig pasform, god udluftning og med sikkerheden helt i top. Hjelmene er behagelig at bære, så man rent faktisk har lyst til at bruge dem dagligt. Desuden kan du finde en Cykelhjelm City i et væld af fede designs og med mange forskellige farvekombinationer. Her på siden finder du vores udvalg af City Cykelhjelme.

Køb trygt en smart cykelhjelm hos os


Cykelhjelme til voksne kan godt variere i størrelsen. Du finder den korrekte hjelmstørrelse ved at måle omkredsen af dit hoved lidt over ørene og ca. 2-3 cm over øjenbrynene. Målet i centimenter er målet på din cykelhjelm.

Derefter er det så bare at finde den cykelhjelm, du synes bedst om og vælge en størrelse hvis interval dækker den fundne omkreds. 

Eksempel: Måles omkredsen af hovedet til 56 cm. kan man vælge en hjelm der f.eks. hedder 52-57 cm. Du kan finde vores størrelsesguide for cykelhjelme her.

Urban cykelhjelme

Urban cykelhjelme er blevet meget populære de sidste 8-10 år og dem forhandler vi også mange af. Er der det særligt mærker som Abus, der dominerer markedet og designet. Derudover har mærket Melon også nogle rigtig fede designs. 
En urban cykelhjelm er har et lidt mere "street look" end traditionelle cykelhjelme. Det er også den slags design der præger street sport som skateboarding, roller skating og BMX. Men sikkerheden er selvfølgelig altoverskyggende selvom designet er mere smart og ungt.