6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelhjelme Elcykel


Betegnelsen for en elcykel hjelm er at den er type godkendt efter NTA 8776 standarden. Det betyder at cykelhjelmen testes hårdere end normale cykelhjelme. Sammenstødshastigheden er f.eks. øget med 21 %, og længden fra fald til anslag er øget fra 1.6 m til 2.24 m. Det øger energien i sammenstødet med 43 %. En godkendt NTA 8776 test giver altså bedre dækning omkring baghovedet og tindingerne. Rådet for Sikker Trafik anbefaler alle elcykel cyklister at bære NTA 8776 godkendte hjelm.Speed Pedelec 45 km/t cykelhjelme


De hurtigere Speed Pedelec elcykler der kan køre op til 45 km/t er både hurtigere og tungere end almindelige cykler og elcykler. Cyklerne er som sådan ikke sværere at styre, men det er klart at et evt. uheld ofte vil være forbundet med større hastigheder end ellers. På Speed Pedelecs er det et krav at man bruger cykelhjelm. Der er ikke noget krav til hvilken cykelhjelm der benyttes, men hos Cykelexperten.dk anbefaler vi klart at man benytter en særligt Speed Pedelec cykelhjelm. Disse hjelme er særligt kraftige og er lavet til netop at imødekomme den højere fart og den tungere vægt. Skallen er derfor mærkbart kraftigere og tykkere end på almindelige cykelhjelme, og hjelmene er oftest kendetegnet af en række smarte detaljer, der gør dem endnu mere sikre.

Elcykel cykelhjelme er kraftige, og samtidig opbygget så de affjedrer effektivt selv ved sammenstød i høj fart. Du vil ofte finde disse cykelhjelme i et bredt udvalg af synlige farver som gul og grøn, eller i mere neutrale designs hvor hjelmen er prydet af reflekser der forbedrer synligheden markant. Mange af hjelmene, eksempelvis fra mærker som ABUS, er desuden udstyret med en baglygte, som med hyppige blink sikrer at man bliver set i trafikken, selvom man har meget fart på. Nogle af modellerne kan derudover fås med andre smarte accessories som visir, skærm, ørevarmere og meget andet, så man kan bruge sin hjelm under alle forhold.

Her på siden finder du vores samlede udvalg af cykelhjelm til elcykler og Speed Pedelec cykelhjelme. Udvalget er fyldt med modeller fra nogle af de allerstørste og bedste producenter, så du er garanteret høj kvalitet, uanset hvilket produkt du ender med. Har du brug for hjælp til at finde den rigtige elcykel cykelhjelm, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Du kan også besøge os i Megastore i Vanløse, hvor vi holder åbent alle ugens dage. Her på siden kan du se præcis hvilke hjelme der er på lager.