6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Cykelhjelm til børn


Er du på udkig efter en børnecykelhjelm til junior? Vi har hjelme til drenge og piger i alle aldre og i alle pasformer og størrelser. Du kan også tage et kig på cykelhjelme til børn fra Abus – stort udvalg og fornuftige priser. Vi har masser af fede modeller til stærke priser. Her finder du den helt rigtige børne cykelhjelm.

 Find den rigtige børnecykelhjelm

Du finder den korrekte hjelmstørrelse ved at måle omkredsen af dit barns hoved. Derefter er det så bare at finde den hjelm I synes bedst om.Hjelmens interval skal bare dække den fundne omkreds. Eksempel: Måles omkredsen af hovedet til 52 cm. kan man vælge en hjelm der f.eks. hedder 50-55 cm.
Ligesom det er tilfældet med cykelhjelme til voksne, er der for børnehjelme også flere forskellige typer og designs at vælge fra. Sikkerhedsmæssigt er alle vores hjelme helt i top, den primære forskel ligger derfor i designet. Eksempelvis er nogle hjelme lettere end andre, mens der på nogle er lagt mere vægt på at sikre en god udluftning. Det kan være svært at vurdere om det er den ene eller den anden hjelm man bør sigte efter til sit barn, derfor kan det være en idé at lægge vejen forbi Megastore, hvor vi altid har mange børnecykelhjelme udstillet.
Heldigvis kan du finde børnehjelme i masser af fede designs. Modsat de tilsvarende kedelige voksenmodeller, er cykelhjelme til børn at finde i et væld af sjove farver og mønstre, så du altid kan finde en hjelm efter barnets smag. Nogle er med figurer, nogle med glimmer og andre bare i de vildeste farver. Se det samlede udvalg her på siden, eller besøg os i Megastore i Vanløse hvor vi holder åbent alle ugens dage.

Børn cykler tidligere

I dag cykler børn tidligere end nogensinde før. Med de populære cykler begynder børn at cykle længe før, de egentlig kan benytte en rigtig, tohjulet cykel. Løbecyklen giver barnet mulighed for at træne sin balance, og få følelsen af at køre på en rigtig børnecykel. Foruden løbecykler bliver almindelige børnecykler også lavet i mindre størrelser end før, så de små kan komme ud på cykelstien end det før har været tilfældet. Når børn i dag cykler tidligere end før, er det også vigtigt med et stort udvalg af børne cykelhjelme i høj kvalitet, og i mange forskellige størrelser. En god børne cykelhjelme sikrer dit barns sikkerhed på cyklen, og giver tryghed når de første tråd skal tages på villavejen.
Alle de børne cykelhjelme vi sælger er CE-mærket, og er derfor garanteret modstandsdygtige for slag mod hovedet. Sikkerheden er akkurat den samme som på voksenmodellerne, selvom størrelserne er små. Mærkerne i vores sortiment lægger alle stor vægt på udviklingen af cykelhjelme til både børn og voksne, og alle de teknologier der benyttes på voksenhjelmene benyttes ligeledes på børne cykelhjelme.

Den rigtige størrelse børne cykelhjelm

Det kan være svært at vurdere hvilken størrelse hjelm du skal vælge til dit barn. Er du i tvivl anbefaler vi altid at man tager barnet med i butikken, og prøver lidt forskellige hjelme for at finde et match. Alle børne cykelhjelme kan strammes ind via den lille skrue bagtil, og skal gerne ind og sidde tæt til hovedet. Det er ikke altid barnet synes om den snævre position, men her kommer sikkerheden forrest. Sørg for at hjelmen dækker både baghoved, pande og tindinger, og hverken rutcher bagover eller forover. Hjelmen skal gerne sidde vandret når du ser på den fra siden, ligesom på en voksen cykelhjelm. Tag jævnligt et kig på hjelmen og dens pasform. Børn vokser hurtigt, så du bør være opmærksom på at hjelmen ikke pludselig er for lille, og derfor ikke fungere som den egentlig skal.

Hvilken børne cykelhjelm skal du vælge?

Der er masser af børne cykelhjelme at vælge fra, både forskellige modeller, farver og størrelser. Det vigtigste er, at hjelmen for det første passer som den skal. Hjelmen skal sidde godt til hele vejen rundt - dog uden at stramme, og selve stroppen skal heller ikke hænge løst. Tommelfingerreglen hedder 2 fingre som maksimum mellem stroppen og hagen/halsen. Når du er sikker på at hjelmen passer, handler det primært om at finde en hjelm der har de rigtige farver og det rette look. Det er vores erfaring at børn ofte kan være kræsne mht. udseendet på hjelmen - heldigvis har vi altid masser af forskellige farver og designs på lager, så du er sikker på at finde den helt rigtige børne cykelhjelm.