6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Look

Look pedaler

En cykelproducent der designer deres egne pedaler? Nemlig - og det er ikke kun en side geshäft - de har markedets mest komplette lineup af pedaler. MTBRace, City og Trekking. På deres racercykel pedaler kører de deres eget system, hvor man bruger deres egne Look Keo klamper, mens de på mountainbike benytter Shimano SPD systemet.

Deres mest populære pedal er Look Keo pedalen der findes i alle prisklasser og er værdsat som professionel og begynder. Deres X-Track mountainbike pedal fik øjeblikkeligt succes grundet den høje kvalitet som ikke bare matcher, men også overgår Shimanos egne på flere punkter. Særligt prisen!

Flere af vores medarbejdere i Cykelexperten.dk sværger til Look. Der er lagt mange designmæssige bestræbelser i udviklingen af deres pedaler.

Look cykler & pedaler


Look Cykler er Carbon cykler i ypperste klasse. Cyklerne har en unik præsition takket være integration af frempind og egne komponenter. De er pioneerer inden for deres felt og har kun cykler i den dyre ende. Flere af vores medarbejdere i Cykelexperten.dk sværger til Look. Der er lagt mange designmæssige bestræbelser i udviklingen deres cykler, og du finder derfor altid et væld af detaljer som du og dine venner vi beundre.

Look kan også sætte et hak ud for at de var de første der lavede klik-pedaler til cykler. Look er fransk og bestræber sig altid på at levere verdens bedste produkter, og uanset om du ser på deres Racercykler eller Mountainbikes er det toppen af poppen. Derfor ændrer de heller ikke meget på deres cykler, og der kan gå år i mellem de opdaterer en specifik model med andet end udstyr. Typisk har deres rammer 5 år i udvikling.