6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Komfort / Endurance


Komfort og Endurance er racercykler bygget med fokus på en mere behagelig køreoplevelse. Cyklerne vil oftest være karakteriseret af et højere kronrør og dermed et højere placeret styr end du f.eks. vil finde på en Race racercykel. 

Komfort / Endurance er perfekte cykler for motionisten der holder af at køre de helt lange ture, eller for begynderen der først skal til at vænne sig til positionen på en racercykel.Komfort / Endurance med masser af fart


På trods af cyklernes mere komfortable geometri går man på ingen måde på kompromis med farten som er helt i top. Cyklerne fås i lige så lækre materialer som de helt hurtige racercykler, og med masser af fedt udstyr. 

Komfort og Endurance cykler er til dig der gerne vil have en smule mere komfort på din racercykel. Til dig der gerne vil kunne køre landevejene tynde i timevis ad gangen, uden at få ondt i ryggen. Cykeltypen er oftest karakteriseret af en smule bredere dæk end på eksempelvis en aero-racer. De bredere dæk giver bedre greb og bedre affjedring, men uden at gå mærkbart på kompromis med farten. Nogle modeller er mere komfort-orienterede end andre, i den sammenhæng kan det være en idé at lægge vejen forbi Megastore og prøve en del af udvalget.

Komfort racere udgør desuden populære cykeltyper på cykelferier, hvor der hver dag skal tilbagelægges mange kilometer i sadlen. Med en komfort og endurance racer er farten nemlig stadig helt i top, så du hurtigt kan tilbagelægge masser af kilometer.

Her på siden finder du vores samlede udvalg af Komfort / Endurance racercykler. Her er både modeller i carbon og aluminium, og med et væld af forskellige udstyrsniveauer er der cykler i næsten alle prislejer. Har du spørgsmål og brug for vejledning er du altid velkommen til at besøge os i butikken, eller give os et kald på telefon og mail, hvor vi sidder ugen lang til at hjælpe dig på vej.


Ny til racercykler? Så læs vores store racercykel guide til nybegynderen. Ellers er der også guiden til hvordan du kører hurtigere på din racercykel.