6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Racercykler Carbon


Find din nye carbon racercykel her. Alle vores carbon racercykler er 100% samlet og køreklar, hvad enten vi leverer den til dig eller du kommer forbi og køber den i vores butik i Vanløse.

Carbon racercykler kendetegnes ved at være lavet i carbon frem for aluminium. Dette gør at disse racercykler er lettere og kan overføre mere af den kraft du ligger i pedalerne. 

I Cykelexperten.dk MEGASTORE og i vores webshop finder du carbon racercykler fra de største mærker. Her i blandt Bianchi, Cannondale, Giant, Look, Ridley, Scott og ikke mindst racercykler fra Specialized. 

Ny til racercykler? Så læs vores store racercykel guide til nybegynderen.

 Hvad kendetegner en carbon racercykel?

Carbon eller kulfiber er et lettere materiale end aluminium, derfor vil den samlede vægt på en carbon racercykel være markant lettere end en tilsvarende aluminiumsmodel. Den helt store fordel ved carbon er dog materialets alsidighed. Carbon kan nemlig flettes og sammensættes præcis som producenten ønsker det. Et cykelstel kan derfor få lige netop de egenskaber man skulle ønske fra det. Et carbonstel kan derfor både være stivere, mere hårdført og bedre affjedret, så du som rytter får den bedst mulige oplevelse, hver gang du bruger din cykel.

Én model kan eksempelvis være lavet så stiv som overhovedet muligt, for maksimal kraftoverførsel, mens en anden er designet med større vægt på komforten, så du er sikret en behagelig tur i timevis ad gangen. Forskellene kan være markante, men i de fleste tilfælde forsøger producenterne med deres carboncykler at opnå den optimale balance mellem komfort, stivhed og vægt, for en samlet oplevelse ud over det sædvanlige.

Husk at du altid er velkommen til at komme ned i vores butik i Vanløse for at prøvekøre, se og mærke vores cykler. Hvis det er muligt for dig, så giv os gerne besked om, hvilke cykler det drejer sig om, så vi kan nå at gøre dem klar til dit besøg. 

Hvis du mangler vejledning er du velkommen til at ringe til os eller komme ned i en af vores butikker og så hjælper vi dig gladeligt med at finde lige præcis den cykel der passer perfekt til dig, så du får størst mulig glæde af din cykel. 

Tjek også vores udvalg af racercykler til kvinder her.

Ny til racercykler? Så læs vores store racercykel guide til nybegynderen. Ellers er der også guiden til hvordan du kører hurtigere på din racercykel.