6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Dame Racercykler


En dame racercykel er det perfekte tilbud til kvinder, der elsker fart over feltet på landevejene og cykelstierne.

Vi fører i øjeblikket dame racercykler til kvinder fra Specialized, Giant Liv, Cannondale, Focus, Principia og Scott. Men er der en dameracer fra et andet mærke, du søger, så skaffer vi den gerne hjem for dig. 

 Hvad kendetegner en dame racercykel?

En dame racercykel er som udgangspunkt en smule mindre i størrelsen end en tilsvarende herremodel. Kvinders overkrop er gennemsnitligt kortere end mænds, hvorfor afstanden mellem saddel og styr ofte vil være kortere. Cyklernes styr er desuden smallere. Forskellene kan variere fra producent til producent, og model til model - derfor kan det være en god idé at lægge vejen forbi Megastore og prøve en del af udvalget.

En dame racercykel adskiller sig fra andre cykeltyper ved at stel og øvrige cykelmaterialer er lavet af lette materialer, samtidig med at dameracercyklerne ikke har nogen skærme. Dameracercyklernes dæk er smalle og styret sidder lavt og aerodynamisk, således at man mindsker luftmodstanden højst muligt. Nogle modeller er i aluminium og andre i carbon, og med et væld af forskellige udstyrsniveauer finder du racercykler i de fleste prislejer.

En del af vores dame racercykler står på vores eksterne lager, så har du set en dame racercykel her på siden, du godt kunne tænke dig at se nærmere på? Så kontakt os inden du kommer forbi butikken. Så sørger vi for, at din dame racer cykel står i butikken, når du kommer forbi. Ring til os på 7230 1817 eller send en mail på info@cykelexperten.dk

Ny til racercykler? Så læs vores store racercykel guide til nybegynderen. Ellers er der også guiden til hvordan du kører hurtigere på din racercykel.