6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

NEW LOOXS Cykeltasker

NEW LOOXS er en populær hollandsk producent af cykeltasker. Taskerne er kendetegnet af et smarte og innovative designs, og kan i næsten alle tilfælde kobles af cyklen og bæres som skuldertasker, rygsække og andet. De er derfor særligt populære til pendlerne, der ikke gider bære rygsæk eller som bare ønsker en smule mere opbevaringsplads på cyklen. Når man ankommer til sin destination klikker man simpelthen bare tasken af og svinger den over skulderen, så man er klar til at komme videre.

Smarte cykeltasker fra NEW LOOXS


NEW LOOXS er en familiejet virksomhed grundlagt tilbage i 1948 i Holland, og de vægter kvaliteten højt på alle deres produkter. I starten var alle cykeltaskerne håndlavede, men i dag varetages produktionen af en række af verdens bedste fabrikker, så slutbrugeren er garanteret et fantastisk produkt, hver gang. Taskerne er designet til brug både til og fra arbejde og skole, hvor der er plads til bøger, skiftetøj eller computer. Eller til brig på cykelferier eller til indkøb, hvor de kan fyldes med alt mellem himmel og jord.

NEW LOOXS har mange forskellige cykeltaskeserier i sortimentet. Nogle er designet til at være vandtætte, andre minder mere om almindelige tasker end cykeltasker, mens nogle er en blanding af flere forskellige ting. Taskerne kan ofte fås både som sæt eller enkeltvis, hvis du eksempelvis ikke har brug for to taskers fulde kapacitet. Nogle af modellerne i sortimentet kan vælges i flere forskellige farver, så du er garanteret et design der matcher din cykel. Taskerne kan variere både i egenskaber, volumen og indretning, så det kan være en god idé at tage et kig på flere modeller, for at finde den helt rigtige til dine behov. Mange af taskerne er indrettet med flere mindre rum både inde og ude. Her kan du eksempelvis opbevare telefon, værktøj eller andre småting, der kræver adskillelse fra den større bagage.

Funktionelle cykeltasker til ethvert behov

NEW LOOXS lægger stor vægt på konstant innovation i deres produktudvikling. Deres tasker bliver hele tiden udviklet på, og er så at sige frontløberne på markedet for cykeltasker. Her lægger man vægt på at holde taskerne ekstremt funktionelle, men også at produkterne samtidig ser flotte ud, så man kan bruge dem til hverdag. Som nævnt ligner flere af cykeltaskerne egentlig bare almindelige tasker, men de har den funktion at de kan monteres på din cykels bagagebærer.

En stor del af cykeltaskerne fra NEW LOOXS er til montering på Racktime bagagebærere. Taskerne kommer med en forudinstalleret adapter på undersiden, der kan justeres alt efter om det er til en bred eller smal bagagebærer. Med Racktime kan taskesættet klikkes af som én enhed på få sekunder, mens de sidder effektivt fast mens du er på farten. De fleste enkelte cykeltasker monteres til gengæld blot på siden af bagagebæreren. Taskerne er udstyret med to kroge, der er griber om bagagebæreren, og med en mindre krog på taskens nederste del, holdes den fast til cyklens side under kørsel.

Med cykeltasker fra hollandske NEW LOOXS er du godt kørende til hverdag og din fritid. Med de effektive og flotte cykeltasker kan du nemt medbringe din bagage på din cykel, og derefter på gåben når taskerne hurtigt er klikket af din cykel. Har du spørgsmål til vores udvalg af cykeltasker er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Besøg os også gerne i Megastore i Vanløse, hvor du kan få et kig på produkterne. Husk at du kan se på hjemmesiden hvilke produkter der er på lager i butikken.