6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Løbecykler


Løbecykler er beregnet til børn der har en masse krudt at brænde af, og som måske ikke er klar til en almindelig cykel endnu. Løbecyklerne er lette at benytte og giver barnet den balance man har brug for, for at kunne tage skridtet videre til en 'rigtig' børnecykel. Se vores samlede løbecykel-udvalg herunder.


 Find den helt rigtige løbecykel

En løbecykel er kort sagt en cykel uden pedaler. I stedet benytter man benene til at få fremdrift, og til støtte med. Cyklen giver barnet mulighed for at lære at holde balancen som det ville være tilfældet på en normal cykel, og giver dem de redskaber de har brug for, for at lære at køre på cykel.
Løbecyklerne er at finde i flere forskellige afskygninger. Nogle er med to hjul, andre er med fire, mens cyklerne også er at finde i forskellige størrelser. Fælles for dem alle er at kvaliteten er helt i top, så du roligt kan sende dit barn afsted på sine første cykelture. Med en løbecykel behøver man ikke engang en balancestang eller andre hjælpemidler, sadlen er placeret så barnet nemt kan benytte begge fødder som støtter på cyklens to sider. En løbecykel udgør ikke bare et transportmiddel for dit barn, det hjælper faktisk med at træne flere forskellige egenskaber så som balancen, reaktionsevnen, bevægelseskoordinationen, og så er det bare super sjovt at køre på løbecykel. Nogle løbecykler er med luftdæk ligesom almindelige cykler, andre er med skumdæk eller helt solide dæk.

Puky Løbecykel

Vi fører primært løbecykler fra tyske Puky, der specialiserer sig i cykler til børn. Med en Puky løbecykel er du sikret høj kvalitet og et væld af flotte farver og designs at vælge fra. Puky har flere forskellige modeller, når det kommer til deres løbecykler. Nogle er med affjedring for ekstra komfort, mens andre er udstyret med fedt tilbehør i form af skærme, særlige ringeklokker osv. En særligt populær model er den nye LR Light som med en vægt på bare 3,56 kg er blandt de letteste løbecykler man kan købe for penge. Du kan klikke ind på de enkelte modeller for at se hvilken højde der som minimum anbefales til brug af cyklen. De mindste cykler starter almindeligvis fra 80cm og opefter. 

I Megastore i Vanløse har vi altid en god portion Puky løbecykler stående samlet og klar til prøvetur. Vi har åbent alle ugens dage, og vores dygtige ekspedienter står altid klar til at rådgive og hjælpe jer med at finde den helt rigtige løbecykel.