6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Løbecykler


En løbecykel er en cykel uden pedaler til de mindste. Løbecykler er et perfekt redskab til børn der har en masse krudt at brænde af, og som måske ikke er klar til en almindelig cykel endnu. Løbecykler er lette at benytte og giver barnet den balance man har brug for, for at kunne tage skridtet videre til en 'rigtig' børnecykel. I udvalget finder du masser af seje løbecykler fra populære mærker som Puky og Kildemoes, hvor i er garanteret høj kvalitet og masser af køreglæde. Se det samlede udvalg af løbecykler her på siden.

 Find den helt rigtige løbecykel

En løbecykel er kort sagt en cykel uden pedaler. I stedet benytter man på en løbecykel benene til at få fremdrift, og til støtte med. Løbecyklen giver barnet mulighed for at lære at holde balancen som det ville være tilfældet på en normal cykel. På den måde kan barnet øve sig og få de redskaber de har brug for, for at lære at køre på cykel. Balancen på en løbecykel holdes nemlig på helt samme måde som på en normal cykel - bevægelserne, vægtfordelingen og styringen er meget det samme. Det gør det meget lettere for de små at vænne sig til at køre på rigtig cykel, når alderen og højden er til det.

Løbecyklerne er at finde i flere forskellige afskygninger. Nogle er med to hjul, andre er med fire, mens cyklerne også er at finde i forskellige størrelser. Fælles for dem alle er at kvaliteten er helt i top, så du roligt kan sende dit barn afsted på sine første cykelture. Med en løbecykel behøver man ikke engang en balancestang eller andre hjælpemidler. Sadlen er nemlig placeret så barnet nemt kan benytte begge fødder som støtter på cyklens to sider. En løbecykel udgør ikke bare et transportmiddel for dit barn, det hjælper faktisk med at træne flere forskellige egenskaber så som balancen, reaktionsevnen, bevægelseskoordinationen, og så er det bare super sjovt at køre på løbecykel. Nogle løbecykler er med luftdæk ligesom almindelige cykler, andre er med skumdæk eller helt solide dæk.

De dæk der er med luft, er ofte de større størrelser, og giver cyklen mere fart og bedre affjedring. De mindre hjul vil normalt være solide, og er ikke nær så hurtige, men kræver til gengæld ingen påfyldning af luft.

Puky løbecykel

Vi fører primært løbecykler fra tyske Puky, der specialiserer sig i cykler til børn. Med en Puky løbecykel er du sikret høj kvalitet og et væld af flotte farver og designs at vælge fra. Puky har flere forskellige modeller, når det kommer til deres løbecykler. Nogle er med affjedring for ekstra komfort, mens andre er udstyret med fedt tilbehør i form af skærme, særlige ringeklokker osv. En særligt populær model er den nye LR Light som med en vægt på bare 3,56 kg er blandt de letteste løbecykler man kan købe for penge. Du kan klikke ind på de enkelte modeller for at se hvilken højde der som minimum anbefales til brug af cyklen. De mindste cykler starter almindeligvis fra 80cm og opefter. 

Løbecykler fra både Puky og nogle af vores andre producenter er lette at samle og benytte. Vi leverer gerne cyklerne helt køreklar og 100% så i er sikre på, at det bliver gjort på den rette måde. Når først styret er sat på, og hjulene strammet efter, er løbecyklen faktisk klar til brug. Herfra er det bare at tage de første ture i stuen, på terrassen eller i haven, hvor der er plads og hvor man med god ro kan lære at benytte den. De fleste børn lærer at benytte cyklerne i løbet af få timer, og så er balancen faktisk på plads. Herfra kan man over tid bevæge sig op igennem de forskellige størrelser, og til sidst skifte helt til almindelige cykler med pedaler. Når den tid kommer, er dit barn allerede godt på vej med balance og styreevner. Løbecyklerne giver alle de egenskaber man har brug for, for også at køre på en almindelig cykel, så overgangen er nem og hurtigt klaret. 

Stort udvalg af løbecykler

Her på siden finder du vores samlede udvalg af løbecykler fra mærker som Puky, Kildemoes og Scott. Har du spørgsmål til udvalg, størrelse eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvor vi sidder klar til at hjælpe alle ugens dage. I Megastore i Vanløse har vi desuden altid en god portion løbecykler stående samlet og klar til prøvetur. Vi har åbent mandag til lørdag (og enkelte søndage), og vores dygtige ekspedienter står altid klar til at rådgive og hjælpe jer med at finde den helt rigtige løbecykel.  Her har i mulighed for at prøve de forskellige cykler og størrelser, så både i og barnet kan finde ud af, om det er den rette løsning. Søger du et produkt du ikke lige kan finde her på siden, kan du altid prøve at kontakte os for at høre om dine muligheder.

Er du stadig i tvivl, så kan du læse vores store guide til hvordan du vælger den rigtige løbecykel til dit barn.