6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Specialized cykelsko


Se vores udvalg af Specialized cykelsko til både MTB og race. Specialized er kendt for at lave nogle af verdens bedste cykler, men virksomheden gør også et kæmpe arbejde ud af deres tilbehør og beklædning. Særligt Specialized's cykelsko er populære og benyttes af cykelryttere på alle sportens niveauer. Her du garanteret høj kvalitet og prislejer for enhver smag.

 Cykelsko fra Specialized

Specialized er en af verdens største og mest populære producenter af cykler, tilbehør og udstyr. Mange af verdens bedste rytter og hold, på både landevej og mountainbike, benytter produkterne til træning og konkurrence. Cyklerne sætter standarden for resten af markedet, og mange af de samme tendenser kendetegner Specialized's cykelsko. Skoene kan fås til ethvert behov, og både til racercykler og mountainbikes. De fleste modeller kan fås i alle størrelser, og du vil ofte have mulighed for at vælge mellem flere forskellige farver, så du er garanteret en Specialized cykelsko der matcher lige netop dine behov.

Specialized er på racersiden særligt kendt for deres cykelsko i serien Torch. Torch kommer i modellerne 1.0, 2.0 og 3.0 og er et prisvenligt alternativ til topmodeller i S-works serien. Skoene starter i rimelige prislejer omkring 700 kr. og bevæger sig herefter opad, som sålen bliver bedre, og der er gået mere udvikling i skoen. Her er både Specialized cykelsko til begynden og til den seriøse cykelrytter, der kun vil have det bedste af det bedste. I Megastore kan du altid få et godt kig på vores udvalg af Specialized cykelsko til race, så du kan prøve en masse forskellige modeller.

Specialized laver også masser af cykelsko til mountainbike. Her er sålen ujævn og med knopper, så man kan stå ordentligt fast i skovbunden, hvis man er nødt til at stå af cyklen. Her er der ligeledes sko i mange forskellige materialer, modeller og prislejer. Specialized's MTB cykelsko er centreret om Recon-serien, der ligesom Torch på landevejen fås i tre forskellige modeller. Desuden producerer Specialized også MTB sko til flats pedaler, hvis man ikke ønsker at køre med klikpedaler. Her er der kort fortalt tale om almindelige kondisko, men med en meget stiv sål, så man har god kraftoverførsel.

Her på siden finder du vores samlede udvalg af Specialized cykelsko. Vi sidder altid klar på telefon og mail, hvis du har spørgsmål til de mange cykelsko. Desuden har vi altid en stor portion cykelsko fra Specialized udstillet i vores Megastore i Vanløse, så du kan både se og prøve de forskellige modeller.