6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Elite

Elite

Her på siden finder du de forskellige Elite hometrainers og produkter, som Cykelexperten.dk fører.

Elite er en af de producenter af hometrainere og træningsruller, som de fleste danskere kender. Elite har lavet udstyr til cykler i rigtig mange år og også deres udvalg af hometrainere er kommet godt med. Cykelexperten.dk fører kun “direct-mount” Hometrainere fra Elite. Altså de Hometrainers som du sætter din cykel op. Træningsruller, rulle-trainere føler vi ikke længere er tidssvarende. 

Vi fører hometrainers og udstyr fra Wahoo, Tacx og Elite og vi anbefaler faktisk ikke et mærke frem for et andet, Wahoo er dog klart det mest efterspurgte mærke lige nu. Alle vores hometrainers understøtter racercykler, mountainbikes, skivebremser og Thru-Axle system (kan kræve tilkøb af adapter). Hver producent har deres eget træningssoftware (som de færreste dog benytter). I dag udvikles de fleste software/trænings simulatorer af eksterne udviklere, som gør softwaren kompatible for ALLE hometrainere. Derfor behøver du ikke tænke så meget på hvad hvad mærke af hometrainer du vælger. 

Eliteer dog en af de ældste spillere på markedet, med RIGTIG meget erfaring. SÅ med Elite Hometrainer får du er gennemtestet produkt!