6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Thule

Thule Tilbehør

Thule har de fleste stifter bekendtskab med, og Thule er nærmest synonym med et cykelstativ eller udvendig opbevaring på bilen. Thule benytter vi hos Cykelexperten.dk primært til deres produkter som sættes på bilen, eller har med transport at gøre. Derfor finder du både cykelkufferter og cykelstativer fra Thule i vores sortiment. Se det samlede udvalg af Thule produkter her på siden.

Thule cykelholder og cykelkuffert

Thule blev grundlagt i Sverige i 1942. Og lige siden har vi gjort det til vores opgave at føre dig tættere på verden og på din passion i livet. Vi er en international gruppe af folk, der er forenet af vores passion for at hjælpe aktive familier og udendørsentusiaster. Thule hjælper dig med sikkert og let at transportere alt det, der betyder noget for dig, og med stil, så du frit kan leve dit aktive liv. Vi tror på værdien i et aktivt liv – uanset om du er i byen eller i naturen. Det store fokus på det aktive liv, og evnen til f.eks. at medbringe cyklen overalt, er også filosofien bag Thules populære produkter som cykelholdere og cykelkufferter. Med begge produkter er det muligt at tage cyklen med dér, hvor det ellers ikke var muligt.

Thule er synonym med sikkerhed og høj kvalitet. Uanset hvilke produkter du derfor bruger fra den svenske producent, er du sikker på at dine cykler bliver fragtet forsvarligt. Thule er særligt kendt for deres cykelholdere til bilen. Cykelholderne kan fås i mange forskeligge udgaver og i modeller, men den klassiske foldeanhænger der monteres på anhængertrækket, er nok den mest populære. Denne cykelholder kan opbevares i bilens bagagerum og dernæst hurtigt foldes ud over bilens krog. Herfra vil du normalt kunne montere mellem én og tre cykler, afhængig af størrelse og vægt. Holderen er nemt at benytte og fylder stort set ingenting, når den ikke er i brug. Derfor er den også et populært valg når danskerne skal f.eks. på cykelferie eller bare have cyklen med på en mindre udflugt.

Til dyrere cykler som racercykler og mountainbikes, er det blevet mere og mere populært at benytte cykelkufferter når jernhestene skal med på ferie. Cykelkufferter er, som navnet antyder, kufferter hvor du kan opbevare din cykel under transport. Thule Cykelkufferter er normalt hårde skalle med blød inderside, hvor du med en minimal adskillelse af din cykel kan opbevare denne så sikkert som overhovedet muligt under transport med f.eks. fly. For at få cyklen i en kuffert, skal man almindeligvis dreje styret, afmontere hjul og muligvis sadelpind. Derudover er det dog utroligt nemt at lægge cyklen ordentligt i kassen, og med massevis af spænder og små opbevaringsrum, kan du fæstne alting på forsvarlig vis og samtidig medbringe værktøj, cykelcomputer og lignende. Cykelkufferter er nærmest et must, hvis du skal have din cykel med på flyrejse. Her bliver bagagen ikke altid lige pænt behandlet, hvorfor den rette beskyttelse er helt essentiel.

Her på siden kan du se vores samlede udvalg af Thule cykelstativer og cykelkufferter. Har du spørgsmål til udvalget er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan også altid besøge os i Megastore i Vanløse, hvor vores dygtige ekspedienter står klar til at hjælpe dig godt på vej alle ugens dage.