6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Cannondale elcykler

Cannondale laver letkørende elcykler i elegant design til den moderne cyklist, der ønsker medvind på cykelstien – uanset vejrforholdene. Cyklerne er lavet i den høje kvalitet, som kendetegner Cannondale, og kan bruges til de fleste formål, uanset om du cykler til og fra arbejde, eller nyder at køre MTB i skoven, når du har fri.  

Cannondale elcykel giver dig frihed til at vælge 

Når du cykler på en elcykel fra Cannondale, får du samtidig større frihed til at vælge selv. Selvom en elcykel har indbygget batteri, betyder det naturligvis ikke, at du skal benytte dig af det hele tiden eller på alle dine cykelture. Du får derimod mulighed for frit at vælge, hvornår du vil cykle med egne kræfter, og hvornår du vil lade motoren hjælpe dig lidt på vej. På den måde behøver du ikke at lade cyklen stå, selvom du føler dig lidt ekstra træt en morgen, og det kan resultere i, at du i det lange løb sparer penge på både benzin og offentlig transport. 

Kontakt os for råd og vejledning

Er du i tvivl om, om en elcykel fra Cannondale er noget for dig? Så vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Kig endelig forbi en af vores butikker eller kontakt os på mail eller telefon – så hjælper vi dig godt videre.