6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Gazelle elcykler


Gazelle er en af verdens største producenter af elcykler, og blandt de mest populære i Europa. Med Gazelle elcykler er du altid sikret produkter af højeste kvalitet, med kraftfulde motorer, solidt udstyr og fantastiske stel. Producenten laver elcykler i et væld af forskellige udformninger og prislejer, så du altid finder noget der matcher dit behov. Gazelle er desuden én af de få producenter der med mange af deres modeller leverer elcykler med fuldt udstyr fra start, med forsikringsgodkendt lås, lygter, bagagebærer, støtteben osv. fra start.

Elcykel fra Gazelle


Gazelle, eller Royal Dutch Gazelle, har i nu mange år været blandt frontløberne i udviklingen af elcykler. Virksomheden er kendt for sine behagelige, sikre og veldesignede cykler og elcykler, og er blandt de mest populære cykelmærker i Europa. Gazelle har produceret cykler i mere end 125 år. Virksomheden udvider hele tiden sit elcykel-sortiment, men flere modeller går igen år efter år. Hos Cykelexperten.dk er Gazelles elcykler blandt de allermest populære, og er hvert år blandt de mest efterspurgte. Mange af virksomhedens modeller er elcykel testvindere både i Danmark og i udlandet, og med produkter af tårnhøj kvalitet er du altid godt kørende på en Gazelle.

Gazelle Arroyo og Paris

Gazelle Arroyo er blandt de mest populære modeller fra mærket, og har efterhånden været det i en lang række år. Arroyo har geometri som klassiske dame- eller herrecykler, og med udstyr af allerhøjeste kvalitet. Modellen kommer fuldt udstyret fra start, og med kraftige motorer fra enten Bosch eller Shimano. Arroyo er både lettere og med lækrere udstyr end mange af de andre elcykler i sortimentet, og kan derfor karakteriseres som Gazelles topmodel, når det kommer til klassiske cykelmodeller.

Gazelle Paris kan kort sagt beskrives som lillesøsteren til Arroyo. Stellet er mere standardiseret og udstyret en smule anderledes. Modellen ligger til gengæld i særligt populære prislejer, og med motor/batteri-setup fra Bosch kan du selv vælge hvor stort batteri og hvor kraftig motor du ønsker. Paris er ligesom Arroyo kendetegnet af en klassisk geometri, og er at finde i både som dame- og herremodel. Både Gazelle Paris og Arroyo kommer med helt klassiske cykelkomponenter, som fodbremse, indvendige gear, håndbremser, bagagebærer og godkendte lygter.

Gazelle elcykler online og i butik

Foruden de helt klassiske elcykler fra Gazelle, rummer sortimentet et væld af andre populære modeller som Ultimate, Medeo, Citygo og den populære Orange. Nogle af modellerne har klassiske designs, mens andre minder mere om citybikes, med foroverbøjede positioner og et mere sporty look. Alle fantastiske elcykler der efter mange års udvikling, er blandt de bedste du finder på markedet. Hos Cykelexperten.dk har vi altid masser af Gazelle elcykler både online og i butikken i Vanløse. I Megastore har du altid mulighed for at prøvekøre en masse forskellige Gazelle elcykler, vi har nemlig altid mere end 100 elcykler stående samlet i butikken, så man har mulighed for at prøve forskellige modeller.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon og mail, eller lægge vejen forbi Megastore, hvor vi står klar alle ugens dage til at hjælpe dig med at finde din nye Gazelle elcykel.

Tag også et kig på det samlede Gazelle Cykler sortiment

Hvis du ikke har mulighed for at komme til København og prøve en Gazelle elcykel, så kan du besøge en en Gazelle Concept Store, som ligger forskellige steder i Danmark.

Bedst i test hos TÆNK

Test og brugerundersøgelser foretaget hos forbrugermagasinet TÆNK har flere gange kåret Gazelle elcykler som de bedste elcykler på markedet. I den seneste undersøgelse er Gazelle det mærke som brugerne allerhelst vil anbefale til andre. Derudover er det også det mærke forbrugerne vurderer har bedst holdbarhed.

 Generelt scorer elcykler med centermotor mange point hos TÆNK.