6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelhjelm racer


Herunder finder du vores samlede udvalg af cykelhjelm til racer. Vi har masser af modeller i et væld af forskellige prislejer, og med alle de store mærker i sortimentet finder du altid noget efter din smag. Cykelhjelme til racer er ofte lettere og med bedre ventilation end alternativerne. Du kan derfor præstere på et højt niveau i flere timer ad gangen, og hele tiden føle dig sikker.

 Cykelhjelm til racercykel

Hos Cykelexperten.dk fører vi cykelhjelme til racer fra alle de store producenter. Her finder du racer hjelme fra mærker som Specialized, Scott, Ekoi, Bell, Giro og Abus og i masser af forskellige prislejer. Racercykel hjelme er designet med fokus på lav vægt, god ventilering og få kontaktpunkter. Samlet set har du en cykelhjelm som du dårligt lægger mærke til at du har på - selv på de helt varme dage. Alle de store producenter har mindst én racer hjelme i sortimentet, og disse repræsenterer i høj grad det ypperste fra de enkelte brands.
Uanset om du kører racercykel, MTB eller bare cykler til hverdag, er det vigtigt at bruge cykelhjelm. Hjelmen mindsker chancen for alvorlige hovedskader markant, hvis du skulle være uheldig at styrte. En racercykel hjelm kan også snildt benyttes både i skoven og på cykelstien, så du ikke behøver investere i flere forskellige cykelhjelme til de forskellige cykeltyper. Hos Cykelexperten.dk sælger vi kun cykelhjelme der er CE-mærket , så du er garanteret høj sikkerhed og super kvalitet. Vi har nøje udvalgt vores leverandører, så alle hjelmene er både sikre og behagelige at bære.

Mips cykelhjelm racer

En stor del af tidens racer cykelhjelme kommer med det svenske Mips-sikkerhedsstystem. Mips står for Multi-directional Impact Protection System, og forbedrer sikkerheden på hjelmen i endnu højere grad. Mips er en ekstra skal der monteres på indersiden af den resterende hjelm, og ved hjælp af en række bevægelige fæstningspunkter kan den inderste skal rotere uafhængigt af resten af hjelmen. I tilfælde af roterende stød (den klart mest observerede, når det kommer til cykelstyrt) affjedrer Mips-systemet, og skåner dit hoved for de værste stød. Mips er nemt at spotte, du finder det lille gule logo på bagerste del af cykelhjelmen, mens den indvendige gule skal også er svær at misse. Her på siden markerer vi tydeligt om den enkelte hjelm er med Mips eller ej.

Vælg mellem mange racer cykelhjelme

Cykelhjelme til racer er både lette, sikre og med masser af flotte designs. Det er de hjelme du ser de professionelle cykelryttere benytte i alle de store løb, og kvaliteten er blandt de højeste på markedet. Hos Cykelexperten.dk har vi racercykel hjelme i masser af forskellige prislejer, og du finde ofte stærke tilbud på modeller fra tidligere år. Hvis du har spørgsmål til racercykel hjelme er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Besøg os også gerne i Megastore i Vanløse, hvor vi står klar med en hjælpende hånd alle ugens dage.