6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Kask cykelhjelme

KASK

KASK er en italiensk producent af sikkerhedshjelme i verdensklasse kvalitet. Mærket er i cykelverdenen særlig kendt for sit samarbejde med det britiske team INEOS (tidligere SKY) der har resulteret i mange store sejre i en række er verdens største cykelløb. Virksomheden producerer dog også hjelme til ski, klatring, ridning og som generelt sikkerhedsudstyr, og har gjort således siden grundlæggelsen i 2004. Se det samlede udvalg af KASK cykelhjelme her på siden.

KASK Cykelhjelme


Selvom KASK er en ung virksomhed, har den italienske producent med deres team af top-ingeniører og samarbejde med en række af de bedste fabrikker, oplevet stor succes på få år. KASK's produkter er blevet belønnet med flere priser gennem årene, med de mest nævneværdige i form af ISPO og Eurobike. KASK lægger med deres produkter vægt på at finde den helt rigtige balance mellem funktionalitet, sikkerhed, unikke teknologier og attraktiv designs. Virksomheden sætter en ære i hele tiden at forbedre deres produkter og processer, så slutbrugeren i sidste ende står med et produkt der hæver sig over alle markedets andre muligheder. 

KASK til al slags cykling

Mærket er blandt de mest populære på de høje niveauer af cyklingens verden, og gør sit for at sikre sig en fremtrædende position også for fremtiden. Virksomheden laver produkter til den kræsne køber, og søger at tilfredsstille disse med konstant høje standarder for både sikkerhed, design og funktionalitet. Med en hjelm fra KASK er du garanteret et produkt fra øverste hylder, der tilladder dig at dyrke din sport til det yderste, og samtidig vide at du bærer et produkt med sikkerheden helt i top. KASK producerer deres hjelme i hjemlandet Italien, og har udviklet sortimentet med elitesport for øje, så cyklister på alle niveauer kan få et produkt der er i den absolutte verdensklasse.

I KASK-sortimentet finder du cykelhjelme til stort set ethvert behov. Her er både hjelme til racercykel, mountainbike, downhill og enkeltstart. Fælles for alle modellerne er det unikke arbejder der ligger bag. KASK's ingeniører og test sikrer uovertruffen kvalitet på tværs af alle hjelme. Alle produkterne i sortimentet er lavet 100% i Italien, og er testet grundigt igennem i KASK's velkendte CSD Project (ComfortSafetyDesign) Der sikrer at de enkelte hjelme er både komfortable, sikre og i et flot design. KASK er derfor både til dig der bruger cyklen som transportmiddel til og fra arbejde, og til dig der dyrker cykling på eliteplan og søger et produkt af den absolut højeste kvalitet. 

I cyklingens verden kender man særligt KASK cykelhjelme fra virksomhedens samarbejde med det britiske storhold INEOS/SKY. Sammen er der sikret et væld af sejre i de største cykelløb, herunder Tour de France, hvor du næsten altid kan regne med at se en KASK hjelm på podiet. Disse cykelhjelme er som nævnt udviklet med elitesport i fokus, og med et væld af de størst mulige resultater på CV'et er det svært at stille spørgsmålstegn ved KASK's kvalitet. 

KASK hos Cykelexperten.dk

Hos Cykelexperten.dk fører vi et bredt udvalg af KASK Cykelhjelme til ethvert behov. Du finder det samlede udvalg her på siden. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon og mail, hvor vi altid gerne giver en hjælpende hånd med. Besøg os desuden også gerne i Megastore i Vanløse, hvor vi står klar alle ugens dage til at rådgive. Du kan se her på siden hvilke KASK cykelhjelme vi har på lager i butikken, så du altid er sikker på at finde de produkter du skal bruge.