6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelhjelme til damer


Velkommen til vores kategori hvor vi kun har cykelhjelme til damer, hvor du både finder hverdagshjelme, MTB og racerhjelme. Er du i tvivl om hvilke cyklehjelm, som passer til dig og dit behov, så vil vi meget gerne hjælpe dig. 

Cykelhjelm til kvinder

Hvis du skal bruge en helt almindelig cykelhjelm til bykørsel, så kan du bruge filterfunktionen hjelmtype og vælge City. I denne filtrering finder du smart og sikre cykelhjelme til kvinder, som kan bruges til hverdagscykling f.eks. til og fra arbejde, når du skal hjem til veninderne, skal til sport eller hvor du cykler hen.

Racercykelhjelm til damer

Bruger du cyklen til motionscykling enten til træning eller til cykelløb så vælg typen Race. Her finder du nogle sikre, lette og aerodynamiske landevejscykelhjelme til kvinder. Til de kolde dage kan du overveje og supplere med en hjelmhue. 

MTB cykelhjelme til damer

Kører du mountainbike så vælger du hjelmtypen MTB. Disse vil minde om racecykelhjelme men designet er noget kraftigere da risikoen for styrt er noget større. Der er også typisk en bedre udluftning end f.eks. en landevejshjelm

MIPS cykelhjelme til kvinder

MIPS er et nyt system inden for cykelhjelme og du kan selvfølgelig også finde denne type inden for cykelhjelme til kvinder. 

MIPS er et svensk system som står for Multi-Directional Impact Protection System, og dette system giver et ekstra lag af sikkerhed til din cykelhjelm. Helt konkret fungerer det som en ekstra indvendig skal på cykelhjelmen, og den bevæger sig uafhængigt af den omkringliggende yderskal. Hvis du styrter, vil den sikre at du har en ekstra affjedring. Det geniale ved MIPS er, at det ikke har nogen betydning for komforten og det øger kun vægten af cykelhjelmen minimalt. 

MIPS systemet er med tiden blevet standard hos de fleste producenter af cykelhjelme, men tjek dog specifikationerne på den enkelte cykelhjelm, hvis du er i tvivl. 

Leder du efter cykelhjelme til børn?