6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Abus cykelhjelme

Kendt for deres altid høje sikkerhed og smarte designs - er Abus cykelhjelme ekstremt populære. 

Find dem til både damer, herrer og børn i forskellige farver, former og størrelser. 

Oplev et stort udvalg af Abus cykelhjelme lige herunder!

Forhandler af Abus Cykelhjelm

Cykelexperten.dk er forhandler af Abus cykelhjelme. Hos Cykelexperten.dk kan du få cykelhjelme til damer, herrer og børn/junior. Du kan derfor finde cykelhjelme til hele familien her hos Cykelexperten.dk. Vi fører et bredt udvalg af sikre cykelhjelme både i vores webshop, og i vores fysiske butik i Vanløse hvor du også har mulighed for at prøve og se de forskellige modeller. Vi har blandt andet et stort udvalg af Abus cykelhjelme til børn, så også de små kan være smarte og sikre på cykelstien.

 

Perfekt til hobbycyklisten

Når du skal en tur på cyklen er beskyttelse på hovedet utrolig vigtigt. Abus har cykelhjelme af højeste kvalitet. De mange farver og former giver dig som hobby cyklist fri mulighed for at se godt ud uden at gå ned på kvalitet og sikkerhed. Abus laver også cykelhjelme til sport og motion. Her er der særligt fokus på lav vægt og god udluftning, så man føler sig godt tilpas med hjelmen på, selv når der bliver kørt rigtig stærkt. Abus cykelhjelme bliver benyttet på alle niveauer i cyklingens verden, både af hverdagscyklister og professionelle cykelryttere. 

 

Smarte urban cykelhjelme

Abus har urban-serien, som er til dig, der bruger din cykelhjelm hver dag. Urban-serien er lavet ud fra et simpelt look og elegance, som passer til dine hverdagsoutfits og holder dig sikker i trafikken. Nogle Abus cykelhjelme kommer desuden med lys, så du er endnu mere synlig i de mørke vintermåneder. Abus cykelhjelme med lygte er populære valg til pendleren, der benytter cyklen hele året rundt, da de markant øger din synlighed på cykelstien og landevejen når det er mørkt. 

 

Abus cykelhjelme til børn

Abus har et imponerende udvalg af hjelme til dit barn. Abus har i mange år været kendt for sin samling af børnehjelme. Abus cykelhjelme til børn/ junior indbefatter lette justeringer, som sikre den perfekte pasform til barnets hovede. Cykelhjelmene har derudover også reflekser og et integreret baglys, så barnet nemmere bliver set på vejene.  Med Abus cykelhjelme til børn gør du turen sjovere og sikrere for hele familien. Du kan finde børne cykelhjelme fra Abus i masser af forskellige farver og mønstre, så der altid er noget for enhver smag.