Giant Liv Avail Advanced 2 2020

16.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Let og livlig på stigningerne og ekstremt selvsikker på nedkørslerne. Denne alsidige endurance landevejscykel hjælper dig med at tilbagelægge store afstande med lethed og ynde. Avail Advanced er bygget på en Advanced-grade carbonramme som er udstyret med en exceptionel, let endurance geometri med carbonlag, der er specifikt støbt til kvinder. D-Fuse sadelpinden reducerer vibrationer fra vejen, og holder dig frisk på de lange ture. Skivebremser giver selvsikkerhed og kontrol i al slags vejr, og giver også mulighed for brede dæk. Cyklen er også udstyret med OverDrive i front for at øge stivheden og dermed mere præcis håndtering, samt en PowerCore krank, der giver et effektivt pedaltråd.

Se alle 2020 dame racercykler fra Giant

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brands: ,

FRA EPISKE SOLO-EVENTYR TIL TURE I STORE GRUPPER. AVAIL ER LET, BEHAGELIG OG UDVIKLET SPECIFIKT TIL KVINDER.

Bygget til Endurance
Advanced-grade carbon og OverDrive giver tilsammen et pedaltråd og en stivhed i svingene der ikke er set tidligere – alt sammen i en endurance geometri der kan køre hele dagen.

Kontrol
Kombinerer stabiliteten og det vægtbesparende fra et kompakt rammedesign med kraftfulde skivebremser. Resultatet er uovertruffen håndtering og kontrol uanset vejr- og vejbetingelser.

Tilpasset komfort
Takler de mindre brugt veje med muligheden for bredere dæk, og D-Fuse SL sadelpinden og styr absorberer ujævnheder fra underlaget.

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Bremsetype

CX Bremse Serie

CX Dame el Herre

CX Farver

Chameleon Plum, Black

CX Geargruppe

CX Geartype

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Cykel Modeller

CX Varetype

SW: Bagskifter

SW: Bremsegreb

SW: Bremser

SW: Dæk

SW: Eger

SW: Fælge

SW: Forgaffel

SW: Forskifter

SW: Frempind

SW: Gearskifter (styr)

SW: Kæde

SW: Kassette

SW: Krankboks

SW: Kranksæt

SW: Nav

SW: Pedaler

SW: Sadel

SW: Sadelpind

SW: Stel-Ramme

SW: Styr

Du kunne også være interesseret i...