6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Sporty herrecykler til daglig motion og hverdagsbrug


Hvis du er træt af at køre indenfor på en motionscykel, så har vi her et godt udvalg af sporty cykler du kan bruge til hverdagsbrug.

Kør på arbejde, op ad et bjerg, tag hul på en lang weekendtur. Giant, Mbk og Scott, kombinerer en landevejscykels fart med ekstra kontrol fra det mountainbike-inspirerede flade styr og har en alsidighed, der passer netop ind i din livsstil. Med det lette, aluminiumsstel og den komfortable, udstrakte geometri kan du glemme alt om løbebåndet og komme i form på en mere opløftende måde. kig ind forbi Cykelexperten.dk og prøv en tur.

Husk at du altid er velkommen til at komme ned i vores butik i Vanløse for at prøvekøre, se og mærke vores cykler. Hvis det er muligt for dig, så giv os gerne besked om, hvilke cykler det drejer sig om, så vi kan nå at gøre dem klar til dit besøg. 

Hvis du mangler vejledning er du velkommen til at ringe til os eller komme ned i en af vores butikker og så hjælper vi dig gladeligt med at finde lige præcis den cykel der passer perfekt til dig, så du får størst mulig glæde af din cykel.