6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Herre retro & vintage-cykler


Her finder du vores udvalg af retro og vintage-cykler til herre. Klassiske modeller med klassiske designs, hvor du får masser af komfort og flotte designs i mange forskellige prisklasser. Disse cykler er populære valg til hverdagen i byen, hvor man både kommer nemt rundt og samtidig føler sig godt tilpas på sin cykel. Se det samlede udvalg af herre retro & vintage cykler her på siden.

 Klassiske herrecykler

Herre retro & vintage cykler er populære valg for mange i byområder. Her får du nemlig både cykler der ser godt ud, kører godt, og som sikrer brugeren en god komfort. Modellerne er ofte lavet med større fokus på designet end de mere almindelige citybikes, og kommer derfor med klassiske, tynde stel og flotte samlinger. Desuden er mange af komponenter ofte valgt for at fuldende retro/vintage looket. Herre retro & vintage cykler kommer med en klassisk geometri, hvor man sidder oprejst og kan opnå en position med næsten ret ryg. Styret er højt placeret og bøjet, så det kommer nærmere sadlen og du kan opnå den oprejste position. Derudover er sadlen ofte blød og bred, så du føler dig godt tilpas, selvom meget vægt er placeret bagerst på cyklen.

Når man snakker herre retro & vintage cykler er der ofte tale om modeller i stål. Stål er det klassiske cykel materiale og sikrer at man kan opnå det klassiske design med de tynde rør og flotte samlinger. Stål er en smule tungere end aluminium, men er til gengæld stift, så du er sikret en god kraftoverførsel. Nogle modeller er dog også i aluminium, men vil ofte have et mere moderne look. Mange af modellerne kommer fuldt udstyret fra start, med blandt andet lås, bagagebærer, støtteben og lygter. Derudover vil du næsten altid have mulighed for at montere andre elementer. Eksempelvis er et frontlad altid et populært valg, så man kan opbevare sin bagage forrest på cyklen, hvor man altid kan holde øje med den. Frontladet bidrager også mange gange til det klassiske look.

Når du kigger på herre retro & vintage cykler vil du finde modeller fra mange forskellige mærker. Mange af de danske producenter, laver modeller der falder indenfor kategorien, og som er populære valg for både unge og ældre, til transport og fritid. Særligt Kildemoes og Raleigh er populære valg, når man skal have klassiske herrecykler. Begge producenter har flere modeller i sortimentet der falder indenfor kategorien, og som er kendetegnet af de klassiske vintage look, med flotte designs og elegant geometri. Særligt Raleighs Tourist de Luxe model er set af mange danskere som retro-modellen over dem alle. Her er cyklen nemlig designet efter de klassiske designs, og alle komponenter er designet til at matche lige netop dette look. Derfor får du også en cykel der er svært at overgå når vi snakker retro og vintage.

Mange andre producenter har dog herre retro & vintage cykler i sortimentet. Eksempelvis er hollandske Gazelle én af de mærker der også gør et stort arbejde ud af deres klassiske cykler. Nogle modeller er ligesom de danske i stål, mens andre er i aluminium.

Du kan se det samlede udvalg af herre retro & vintage cykler her på siden. Har du spørgsmål til produkterne er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Besøg os også gerne i Megastore i Vanløse, hvor du kan se og prøve masser af forskellige modeller.