6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Herrecykel med frontlad


En herrecykel med frontlad giver dig ekstra opbevaringsplads og gør cyklen anvendelig i hverdagen, hvor det sommetider er nødvendigt at slæbe ting frem og tilbage. Derudover giver det cyklen et stilet og retro look, som ses mange steder i bybilledet i dag. Herunder kan du se vores store udvalg af herrecykler med frontlad. Hvorfor vælge en herrecykel med frontlad?

Om du har brug for en cykel med frontlad eller ej afhænger i høj grad af dine personlige præferencer. En cykel med frontlad er særlig anvendelig i bymiljøer og til flade strækninger, hvor dét at komme op i fart ikke er det primære formål med cykelturen. En cykel med frontlad får dig hurtigt rundt i byen, og du slipper for at skulle kæmpe dig gennem offentlig transport med alt dit habengut, da du nemt kan have det med på cyklen. Frontlad har ofte en bæreevne på 10 kilo, men sørg for at tjekke grænsen for dit frontlad for at være på den sikre side.
Der kan være flere forskellige grunde til at vælge en cykel med frontlad. Det kan enten være det funktionelle aspekt, der tiltaler dig, eller det kan være cyklens udseende, der er vigtigst for dig. Eller måske er det begge dele? Uanset grunden har vi en herrecykel med frontlad, der passer til dig og dine behov. 
Transportcyklen 

Cykler, som både har bagagebærer og frontlad, er også kendt som transportcykler. Hos Cykelexperten har vi et bredt sortiment af transportcykler, som er kendetegnet ved at være mere robuste og kan tåle mere vægt end almindelige cykler. De er dog alligevel lette at styre, da cyklerne er lavet i lette materialer, som også gør, at pedalerne er lette at træde i, selvom cyklen er læsset. Denne cykel er perfekt til hverdagens gøremål, når du for eksempel skal have dagens indkøb eller sportstasken med på cyklen. 

Retrocyklen 

Engang var herrecykler med frontlad primært henvendt til arbejdere eller ældre. Men sådan er det ikke længere. Et frontlad er i dag et populært og stilet tilbehør til din cykel. Et frontlad er tilmed en praktisk løsning, som giver dig mulighed for at tage mere med på cykelturen, men det fuldender også retrocyklens klassiske udtryk. Hos Cykelexperten har vi cykler, hvor kombinationen af et vintage racerstyr og frontladet gør cyklen ekstra cool. På den måde får du en topmoderne cykel, der kombinerer retro udtryk og god kvalitet. 

Frontlad som tilbehør 

Det er også muligt at købe et separat frontlad, som du kan sætte på din nuværende cykel. Det kan især være en god løsning, hvis du mangler plads, fordi din cykel ikke har en almindelig bagagebærer. Et frontlad fastgøres som regel på forgaffel og forgaffelakslen og passer derfor til de fleste cykler, men vær alligevel opmærksom på, om der er specifikke størrelsesforhold, du skal tage hensyn til. 

Brug for mere inspiration? 

Vil du vide mere om herrecykler med frontlad eller blot se vores store udvalg med egne øjne? Så kom endelig forbi butikken, hvor vi står klar til at hjælpe dig og vise dig vores mange muligheder.