6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

DMT WKM1 Vinter MTB Sko - Sort

-46%
FØDSELSDAG 🥳
1 STK. TILBAGE
OUTLET - SKAL VÆK
-46%
FØDSELSDAG 🥳
1 STK. TILBAGE
Billigst på PriceRunner

1.299 kr.​

2.399 kr.​ SPAR 1.100 kr.
Se størrelsesguide
?
41
37 Udsolgt - påmind mig
37.5 Udsolgt - påmind mig
38 Udsolgt - påmind mig
39 Udsolgt - påmind mig
39.5 Udsolgt - påmind mig
40 Udsolgt - påmind mig
40.5 Udsolgt - påmind mig
41 På lager
41.5 Udsolgt - påmind mig
42 Udsolgt - påmind mig
42.5 Udsolgt - påmind mig
43 Udsolgt - påmind mig
43.5 Udsolgt - påmind mig
44 Udsolgt - påmind mig
44.5 Udsolgt - påmind mig
45 Udsolgt - påmind mig
46 Udsolgt - påmind mig
47 Udsolgt - påmind mig
48 Udsolgt - påmind mig

På lager

Afsendes indenfor 1-3 hverdage

Click & Collect

Klik for afhentningstider

?
41
37 Udsolgt - påmind mig
37.5 Udsolgt - påmind mig
38 Udsolgt - påmind mig
39 Udsolgt - påmind mig
39.5 Udsolgt - påmind mig
40 Udsolgt - påmind mig
40.5 Udsolgt - påmind mig
41 På lager
41.5 Udsolgt - påmind mig
42 Udsolgt - påmind mig
42.5 Udsolgt - påmind mig
43 Udsolgt - påmind mig
43.5 Udsolgt - påmind mig
44 Udsolgt - påmind mig
44.5 Udsolgt - påmind mig
45 Udsolgt - påmind mig
46 Udsolgt - påmind mig
47 Udsolgt - påmind mig
48 Udsolgt - påmind mig

Se fuld beskrivelse og specifikationer ›

Produktinformation "DMT WKM1 Vinter MTB Sko - Sort"
Mountainbike vintersko fra DMT - skal ses og prøves - for du har aldrig set lignende. Ekstrem vejrbeskyttelse og varme i en behagelig letvægtsstrikket MTB sko. Meget mindre materiale er brugt end på vanlige vintersko, så du har SLET IKKE fornemmelse af en klods på fødderne.

Dobbeltlagskonstruktion, der isolerer, mens dine fødder holdes tørre og komfortable. Det ydre stretch 3-lags softshell er vandtæt og åndbart med en DWR-belægning. Det indre lag har en fuldt konstrueret strikkonstruktion med en uld- og polyesterblanding, der giver en god balance mellem varme og fugtighedsstyring.

BOA® Fit System og vores komposit nylon ydersål giver pålidelig ydeevne.

-Stræk åndbart softshell yderlag

-Fuldt konstrueret strikoverdel

-Vandtæt lynlås

-Forseglede sømme

-Elastisk ankelmanchet med silikongreb

-360 ° reflekterende

-BOA® Fit-system med enkelt Li2-drejeknap

-Bicomponent carbon ydersål med indsatser til bolte

Beskrivelse

Mountainbike vintersko fra DMT - skal ses og prøves - for du har aldrig set lignende. Ekstrem vejrbeskyttelse og varme i en behagelig letvægtsstrikket MTB sko. Meget mindre materiale er brugt end på vanlige vintersko, så du har SLET IKKE fornemmelse af en klods på fødderne.

Dobbeltlagskonstruktion, der isolerer, mens dine fødder holdes tørre og komfortable. Det ydre stretch 3-lags softshell er vandtæt og åndbart med en DWR-belægning. Det indre lag har en fuldt konstrueret strikkonstruktion med en uld- og polyesterblanding, der giver en god balance mellem varme og fugtighedsstyring.

BOA® Fit System og vores komposit nylon ydersål giver pålidelig ydeevne.

-Stræk åndbart softshell yderlag

-Fuldt konstrueret strikoverdel

-Vandtæt lynlås

-Forseglede sømme

-Elastisk ankelmanchet med silikongreb

-360 ° reflekterende

-BOA® Fit-system med enkelt Li2-drejeknap

-Bicomponent carbon ydersål med indsatser til bolte

Basisinformation

Farve
Black
Køn
Herre
Årstid
Vinter
Skostørrelser
41
SKU
22339461

Specifikationer

Relevante links
Basisinformation
Farve
Black
Køn
Herre
Årstid
Vinter
Skostørrelser
41
Diverse
På lager
Ja
Varedata
EAN
8059780041231

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Kort beskrivelse

Mountainbike vintersko fra DMT - skal ses og prøves - for du har aldrig set lignende. Ekstrem vejrbeskyttelse og varme i en behagelig letvægtsstrikket MTB sko. Meget mindre materiale er brugt end på vanlige vintersko, så du har SLET IKKE fornemmelse af en klods på fødderne. Dobbeltlagskonstruktion, der isolerer, mens dine fødder holdes tørre og komfortable. Det ydre stretch 3-lags softshell er vandtæt og åndbart med en DWR-belægning. Det indre lag har en fuldt konstrueret strikkonstruktion med

Læs mere

Kort beskrivelse

Mountainbike vintersko fra DMT - skal ses og prøves - for du har aldrig set lignende. Ekstrem vejrbeskyttelse og varme i en behagelig letvægtsstrikket MTB sko. Meget mindre materiale er brugt end på vanlige vintersko, så du har SLET IKKE fornemmelse af en klods på fødderne. Dobbeltlagskonstruktion, der isolerer, mens dine fødder holdes tørre og komfortable. Det ydre stretch 3-lags softshell er vandtæt og åndbart med en DWR-belægning. Det indre lag har en fuldt konstrueret strikkonstruktion med

6 års garanti på alle cykler

Hos os får du branchens længste garanti, det er vi faktisk ret stolte af.

100% samlet ved levering

Når du køber en cykel hos os er den altid 100% samlet og køreklar ved levering

4.7 flotte stjerner på TrustPilot

Vi lever af glade og tilfredse kunder og det har vi heldigvis også bevis på

Beskrivelse

Mountainbike vintersko fra DMT - skal ses og prøves - for du har aldrig set lignende. Ekstrem vejrbeskyttelse og varme i en behagelig letvægtsstrikket MTB sko. Meget mindre materiale er brugt end på vanlige vintersko, så du har SLET IKKE fornemmelse af en klods på fødderne.

Dobbeltlagskonstruktion, der isolerer, mens dine fødder holdes tørre og komfortable. Det ydre stretch 3-lags softshell er vandtæt og åndbart med en DWR-belægning. Det indre lag har en fuldt konstrueret strikkonstruktion med en uld- og polyesterblanding, der giver en god balance mellem varme og fugtighedsstyring.

BOA® Fit System og vores komposit nylon ydersål giver pålidelig ydeevne.

-Stræk åndbart softshell yderlag

-Fuldt konstrueret strikoverdel

-Vandtæt lynlås

-Forseglede sømme

-Elastisk ankelmanchet med silikongreb

-360 ° reflekterende

-BOA® Fit-system med enkelt Li2-drejeknap

-Bicomponent carbon ydersål med indsatser til bolte

Basisinformation

Farve
Black
Køn
Herre
Årstid
Vinter
Skostørrelser
41
SKU
22339461

Specifikationer

Relevante links
Diverse
På lager
Ja
Varedata
EAN
8059780041231