6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
DMT

DMT Cykelsko

DMT er en af verdens førende producenter af cykelsko. Virksomheden blev grundlagt i Italien i 1983 og har siden været blandt de mest innovative producenter i cyklingens verden. DMT Cykelsko er kendt som toppen af poppen og benyttes af flere professionelle cykelryttere på højeste plan, herunder topsprinteren Elia Viviani og Tour de France vinderen Tadej Pogacar. Skoene er designet med fuldt fokus på performance, men er at finde i mange forskellige prislejer og pasforme efter behov.

Cykelsko fra DMT


DMT lægger konstant vægt på ikke bare at videreudvikle deres egne produkter, men at skabe nye ting og sætte trenden for cykelsko verden over. Det seneste skud på stammen er virksomhedens 3D Knitting teknologi der kort kan beskrives som en sko, strikket sammen af tusinder af mikroskopiske tråde for at danne én sammenhængende mesh-overflade. Resultatet er en sko du næsten ikke mærker du har på, med fantastiske åndbare egenskaber og et tæt, effektivt fit. Derudover er sålerne af uovertruffen kvalitet, og med stivhed du ikke finder hos nogle andre producenter. Modellerne kan fås både til landevej og mountainbike og i mange forskellige prisklasser, så du altid kan finde noget der matcher dine behov.

DMT cykelsko er kendetegnet af tårnhøj kvalitet, og lægger stor vægt på konstant innovation og produktudvikling. Fra hovedkontoret i Italien arbejder DMT's ingeniører hele året på at udvikle nye produkter, og videreudvikle på deres eksisterende produktlinjer. Mange af virksomhedens designs og teknologier sætter standarden for mange af markedets andre mærker. Dette er også en af grundende til at DMT cykelsko i mange år, har været blandt de bedste på markedet, og både af professionelle og motionister benyttes til et væld af forskellige behov. 

I sortimentet af DMT cykelsko finder du modeller til både landevej og MTB og i mange forskellige prislejer. Landevejsskoene er kendetegnet af maksimal stivhed, en tæt pasform, og den lavest mulige vægt. Mountainbike modellerne besidder mange af de samme fordele, men med detaljer der gør skoen særligt godt egnet til offroad kørsel. I sortimentet finder du også DMT's populære modeller til vinterbrug. Vinterstøvlerne er designet til brug når det er allermest vådt og koldt, og er udstyret med en vand- og vindtæt membran på ydersiden, der holder brugerens fødder tørre og varme. Alle cykelskoene i sortimentet er med carbonsål, så du er sikret maksimal stivhed og den bedst mulige kraftoverførsel. Carbonsålen giver skoen de bedste egenskaber, og sikrer dig som bruger masser af fart og god komfort. Både sål og overdel kan variere fra model til model, og de forskellige spænder kan se forskellige ud på de forskellige sko. Vurdér hvilket prisleje der er det rigtige for dig, og vælg en model der matcher dine behov.

Her på siden kan du se vores samlede udvalg af cykelsko fra italienske DMT. Her er modeller til alle behov, og i mange forskellige prislejer. På nogle modeller har du også mulighed for at vælge blandt flere forskellige farver, så du kan opnå et look, der matcher resten af dit outfit. Har du ikke ført kørt med cykelsko, kan det være en idé at lægge vejen forbi vores Megastore, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige størrelse. Cykelsko kan være specielle i størrelsen, og det kan derfor nogle gange være en udfordring at finde den rette, selvom man egentlig kender sin normale skostørrelse. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål til vores udvalg.