6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Hvad koster en elcykel?


Er du på udkig efter en elcykel og synes det hele kan virke lidt uoverskueligt? Specielt det med priserne? Så prøver vi her at komme ind på, hvorfor en elcykel koster hvad den koster!

Hvad koster en elcykel egentlig?

Hvad får du med en elcykel?

Helt kort, så får du en cykel med fordelen af en motor. Motoren bliver aktiveret af et batteri. Batteriet på en elcykel, finder du typisk under bagagebærerret eller siddende centreret på stellet.

Der er mange med en elcykel, som oplever en større frihed i deres hverdag. Både i tid og økonomi. Derudover får man også en masse motion, ved at benytte en elcykel! Det har vi bl.a. skrevet meget mere om, i vores indlæg: ”Får man motion på elcykel?” og ”Elcyklen – Det nye alternativ til bilen?”.

Pris = Kvalitet og holdbarhed?

Det er ingen hemmelighed, at priserne på en elcykel hurtigt kan synes at være høje – I hvert fald i forhold til en almindelig cykel. Men det er vigtigt at have med i sine overvejelser, at prisen i de fleste tilfælde, er med til at indikere kvaliteten af cyklen. Såsom kvaliteten af motoren, batteriet, stellet osv.

De elektroniske komponenter på en elcykel, er noget af det vigtigste at sikre sig kvaliteten på. Er disse komponenter i orden, får du nemlig længere holdbarhed af din cykel. Motor, batteri og displayet er alle vigtige faktorer, for at du får størst glæde ud af din elcykel!

Derfor betyder en højere elcykel pris også typisk, at det er de store anerkendte producenter som har leveret komponenterne. Vi anbefaler altid at kigge efter elcykler med elektroniske dele fra enten Bosch eller Shimano. Her er du sikret høj kvalitet og holdbarhed, samtidig med de også typisk giver dig garanti.

Gå derfor endelig ikke ned på kvaliteten af din nye elcykels komponenter og materialer. Ikke tag den billige elcykel, bare fordi den er billig. En elcykel kan være, og er oftest, en stor investering for mange. Så for at du får mest ud af din cykel, anbefaler vi helt klart at gå efter kombinationen af et anerkendt elcykelmærker og en anerkendt komponent producent.

Hvorfor vi ikke anbefaler de helt billige elcykler, har vi skrevet meget mere om i vores indlæg: ”Elcykler under 10.000 kr.

Elcykel pris hos Cykelexperten.dk

Her hos Cykelexperten har vi en masse forskellige elcykler, alt efter dit behov. Elcyklerne kommer i designs vi kender fra de klassiske dame- og herrecykler, citybikes, Speed Pedelec cykler og sågar også el mountainbikes, samt el racercykler.

Som det kan ses, findes der altså elcykler inden for stort set alle kategorier og i hver sit prisleje.

Af de elcykler som kan findes i vores udvalg, kommer de fleste med en centermotor. En centermotor betyder, at motoren sidder nede i kranken, hvor kraften fra dit tråd i pedalerne også findes. Samtidig giver centermotoren også en mere naturlig fremdrift, ved anvendelse.

I takt med at elcykler er i stor udvikling, kommer der løbende nye cykler til. Nye cykler ind, betyder ældre ud. Vi har derfor tit et godt elcykel tilbud, hvor du får en kvalitetscykel og 6 års garanti med oveni, til en rigtig god pris!

Reservedele og udstyr til elcykler

Man kan selvfølgelig også få reservedele og udstyr til sin elcykel. Det kunne eksempelvis være et ekstra batteri, eller en ekstra oplader.

Hvis det er noget mere teknisk som f.eks. udskiftning af elektroniske dele, og du ikke er helt sikker på hvordan og hvorledes, anbefaler vi altid at du søger til din nærmeste mekaniker, med ekspertise i elcykler. Så er du altid sikker på at have den bedste oplevelse med din elcykel!

Stadig i tvivl? Måske vi kan hjælpe!

Hvis du sidder med et tvivlsspørgsmål eller bare er blevet lidt mere interesseret i hvad en el cykel kan, er vi altid klar til at tage imod dig i vores MEGASTORE, i Vanløse.

Her vil du kunne finde en stor udstilling og lige så stort udvalg af elcykler, fra mærker som Gazelle, Kildemoes, Specialized, SCOTT og mange flere!

Vi er eksperter i e lcykler, både i forhold til at finde den rette til dit behov og servicerer den på vores værksted, skulle der være behov.

Vi ses i vores MEGASTORE, eller på Cykelexperten.dk!