6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Northwave Magma XC CORE MTB Vintersko - Sort

-20%
FÅ TILBAGE
OUTLET - SKAL VÆK
-20%
FÅ TILBAGE
Billigst på PriceRunner

1.159 kr.​

1.449 kr.​ SPAR 290 kr.
Se størrelsesguide
?
42
37 Udsolgt - påmind mig
38 Udsolgt - påmind mig
39 Udsolgt - påmind mig
39.5 Udsolgt - påmind mig
40 Udsolgt - påmind mig
40.5 Udsolgt - påmind mig
41 Udsolgt - påmind mig
41.5 Udsolgt - påmind mig
42 På lager
42.5 Udsolgt - påmind mig
43 Udsolgt - påmind mig
43.5 Udsolgt - påmind mig
44 Udsolgt - påmind mig
44.5 Udsolgt - påmind mig
45 Udsolgt - påmind mig
45.5 Udsolgt - påmind mig
46 Udsolgt - påmind mig
47 Udsolgt - påmind mig
48 Udsolgt - påmind mig
49 Udsolgt - påmind mig

På lager

Afsendes indenfor 1-3 hverdage

Click & Collect

Klik for afhentningstider

?
42
37 Udsolgt - påmind mig
38 Udsolgt - påmind mig
39 Udsolgt - påmind mig
39.5 Udsolgt - påmind mig
40 Udsolgt - påmind mig
40.5 Udsolgt - påmind mig
41 Udsolgt - påmind mig
41.5 Udsolgt - påmind mig
42 På lager
42.5 Udsolgt - påmind mig
43 Udsolgt - påmind mig
43.5 Udsolgt - påmind mig
44 Udsolgt - påmind mig
44.5 Udsolgt - påmind mig
45 Udsolgt - påmind mig
45.5 Udsolgt - påmind mig
46 Udsolgt - påmind mig
47 Udsolgt - påmind mig
48 Udsolgt - påmind mig
49 Udsolgt - påmind mig

Se fuld beskrivelse og specifikationer ›

Produktinformation "Northwave Magma XC CORE MTB Vintersko - Sort"
Rigtig fin MTB vintersko fra Northwave med god beskyttelse for kulde, vind og vand. Isoleret med Primaloft® gold insulation, polstring lavet af genbrugsmateriale med enestående varmeisolering og åndbarhed. Skoen er perfekt under ekstremt kolde forhold takket være den ekstra foring på fodspidsen for maksimal isolering og den høje Easyfit krave. Kraftoverførsel er givet fra Jaws Air Carbon forstærket sål med et stivhedsindeks på 8.0.


Overdelen har en Overlap konstruktion, der giver aerodynamik og samtidig jævnt spændes om foden uden nogen trykpunkter, hvilket hjælper med at overføre hver watt kraft og eliminerer energiforbrug.


Tåen er forstærket i anti-slid TPU, og lukningssystemet har en SLW3-drejeskive, der giver mulighed for en fin justering af skoens lukning på en hurtig og intuitiv måde.


Sålen er også et stykke teknologi for sig, Arctic 4Layer -indersålen (Eva/Aluminium/Eva/Pile) sammen med Lasting Board Thermal Shield (EVA/Aluminium) sikrer at kulden ikke kommer nedefra.

Beskrivelse

Rigtig fin MTB vintersko fra Northwave med god beskyttelse for kulde, vind og vand. Isoleret med Primaloft® gold insulation, polstring lavet af genbrugsmateriale med enestående varmeisolering og åndbarhed. Skoen er perfekt under ekstremt kolde forhold takket være den ekstra foring på fodspidsen for maksimal isolering og den høje Easyfit krave. Kraftoverførsel er givet fra Jaws Air Carbon forstærket sål med et stivhedsindeks på 8.0.


Overdelen har en Overlap konstruktion, der giver aerodynamik og samtidig jævnt spændes om foden uden nogen trykpunkter, hvilket hjælper med at overføre hver watt kraft og eliminerer energiforbrug.


Tåen er forstærket i anti-slid TPU, og lukningssystemet har en SLW3-drejeskive, der giver mulighed for en fin justering af skoens lukning på en hurtig og intuitiv måde.


Sålen er også et stykke teknologi for sig, Arctic 4Layer -indersålen (Eva/Aluminium/Eva/Pile) sammen med Lasting Board Thermal Shield (EVA/Aluminium) sikrer at kulden ikke kommer nedefra.

Basisinformation

Farve
Black
Køn
Herre
Årstid
Vinter
Skostørrelser
42
Skotype
SKU
80204043-10-42

Specifikationer

Relevante links
Basisinformation
Farve
Black
Køn
Herre
Årstid
Vinter
Skostørrelser
42
Skotype
Diverse
På lager
Ja
Varedata
EAN
8030819151626

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Kort beskrivelse

Rigtig fin MTB vintersko fra Northwave med god beskyttelse for kulde, vind og vand. Isoleret med Primaloft® gold insulation, polstring lavet af genbrugsmateriale med enestående varmeisolering og åndbarhed. Skoen er perfekt under ekstremt kolde forhold takket være den ekstra foring på fodspidsen for maksimal isolering og den høje Easyfit krave. Kraftoverførsel er givet fra Jaws Air Carbon forstærket sål med et stivhedsindeks på 8.0. Overdelen har en Overlap konstruktion, der giver aerodynamik o

Læs mere

Kort beskrivelse

Rigtig fin MTB vintersko fra Northwave med god beskyttelse for kulde, vind og vand. Isoleret med Primaloft® gold insulation, polstring lavet af genbrugsmateriale med enestående varmeisolering og åndbarhed. Skoen er perfekt under ekstremt kolde forhold takket være den ekstra foring på fodspidsen for maksimal isolering og den høje Easyfit krave. Kraftoverførsel er givet fra Jaws Air Carbon forstærket sål med et stivhedsindeks på 8.0. Overdelen har en Overlap konstruktion, der giver aerodynamik o

6 års garanti på alle cykler

Hos os får du branchens længste garanti, det er vi faktisk ret stolte af.

100% samlet ved levering

Når du køber en cykel hos os er den altid 100% samlet og køreklar ved levering

4.7 flotte stjerner på TrustPilot

Vi lever af glade og tilfredse kunder og det har vi heldigvis også bevis på

Beskrivelse

Rigtig fin MTB vintersko fra Northwave med god beskyttelse for kulde, vind og vand. Isoleret med Primaloft® gold insulation, polstring lavet af genbrugsmateriale med enestående varmeisolering og åndbarhed. Skoen er perfekt under ekstremt kolde forhold takket være den ekstra foring på fodspidsen for maksimal isolering og den høje Easyfit krave. Kraftoverførsel er givet fra Jaws Air Carbon forstærket sål med et stivhedsindeks på 8.0.


Overdelen har en Overlap konstruktion, der giver aerodynamik og samtidig jævnt spændes om foden uden nogen trykpunkter, hvilket hjælper med at overføre hver watt kraft og eliminerer energiforbrug.


Tåen er forstærket i anti-slid TPU, og lukningssystemet har en SLW3-drejeskive, der giver mulighed for en fin justering af skoens lukning på en hurtig og intuitiv måde.


Sålen er også et stykke teknologi for sig, Arctic 4Layer -indersålen (Eva/Aluminium/Eva/Pile) sammen med Lasting Board Thermal Shield (EVA/Aluminium) sikrer at kulden ikke kommer nedefra.

Basisinformation

Farve
Black
Køn
Herre
Årstid
Vinter
Skostørrelser
42
Skotype
SKU
80204043-10-42

Specifikationer

Relevante links
Diverse
På lager
Ja
Varedata
EAN
8030819151626