Specialized Epic 2019 ▷ Læs om modellen

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Epic serien er bygget med race for øje. Geometrien på Epic Men og Epic Women er designet med udgangpunkt i at den skal være hurtig og med en god reaktionsevne. Specialized kalder selv Epic for verdens hurtigste XC-cykel. Epic serien forbedres hele tiden med base i deres “Rider-First Enginered” koncept som går ud på at cyklen bliver lavet og forbedret via data og feedback fra professionelle ryttere.

Epic er for “eliten” eller den der virkeligt vil have noget lækkert, noget at vise frem, og/eller have følelsen af at på denne cykel kan man virkeligt udrette noget. Når formen og benene er der, mærker du hvad en cykel som Epic kan gøre for dig. Priserne starter fra ca. 15.000 og på suspension cyklerne sidder Specializeds egen udviklede “brain” dæmper. Den åbner og lukker selv bagdæmperen for dig, alt efter hvilket terræn du kører. Det giver dig maximalt træk og kontrol i enhver situation.

Se ALLE Specialized Epic cykler
Se ALLE Specialized Cykler
Læs om Specialized MTB Cykler
Læs om Specialized Racercykler
Læs om Specialized Hverdagscykler
Læs om Specialized EL-Cykler

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller

,

CX Årgang

,

Du kunne også være interesseret i...