Specialized Epic 2020 ▷ Læs om modellen

▷PRISMATCH Vi prismatcher alle Specialized cykler fra danske forhandlere. Så skulle du mod forventning finde cyklen billigere andetsteds matcher vi prisen. Kun Dankort og/eller kontant. Levering koster kr. 199,- Gå til Prismatch her! ▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Epic serien er bygget med race for øje. Geometrien på Epic Men og Epic Women er designet med udgangpunkt i at den skal være hurtig og med en god reaktionsevne. Specialized kalder selv Epic for verdens hurtigste XC-cykel. Epic serien forbedres hele tiden med base i deres “Rider-First Enginered” koncept som går ud på at cyklen bliver lavet og forbedret via data og feedback fra professionelle ryttere.

I 2020 har Specialized lanceret den “helt nye Epic”. Den letteste hardtail til dato. XC hardtails er altid en kamp på gram – altid en konkurrence om at udvikle den letteste maskine den letteste serieproduceret hardtail til dato.

Epic er for “eliten” eller den der virkeligt vil have noget lækkert, noget at vise frem, og/eller have følelsen af at på denne cykel kan man virkeligt udrette noget. Når formen og benene er der, mærker du hvad en cykel som Epic kan gøre for dig. Priserne starter fra ca. 17.000 og på suspension cyklerne sidder Specializeds egen udviklede “brain” dæmper. Den åbner og lukker selv bagdæmperen for dig, alt efter hvilket terræn du kører. Det giver dig maximalt træk og kontrol i enhver situation.

Se ALLE Specialized Epic cykler
Se ALLE Specialized Cykler
Læs om Specialized MTB Cykler
Læs om Specialized Racercykler
Læs om Specialized Hverdagscykler
Læs om Specialized EL-Cykler

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller

,

CX Årgang

, ,

Du kunne også være interesseret i...

 • Finish Line Olie Cross Country Spray - Wet Lube 24cl-0

  Finish Line Olie Cross Country Spray - Wet Lube 24cl

  119 DKK
 • Finish Line Premium Value Pack (Degreaser/Oil/Wash)-0

  Finish Line Premium Value Pack (Degreaser/Oil/Wash)

  199 DKK
 • 49%

  Blackburn Central 200 Forlygte

  449 DKK 229 DKK