6 ĂĄrs garanti pĂĄ cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner pĂĄ TrustPilot

SPD klamper


Her finder du vores udvalg af SPD klamper. Hvis du får brug for hjælp til at finde de SPD klamper, som passer til netop dit behov og dine cykelsko, skal du være velkommen til at kontakte os. SPD er den almindelige betegnelse for klamper der bruges til mountainbike eller anden off-road kørsel, eksempelvis på crosscykler eller gravelbikes. Se det samlede udvalg af SPD klamper her på siden.

 SPD Klamper til mountainbike

SPD klamper er den normale betegnelse for de klamper man benytter til offroad kørsel. Klamperne er markant mindre og af metal, sammenlignet med de store plastikklamper til landevejen. Dette tillader at man nemt kan klikke ind og ud af pedalerne, selv om underlaget er mudret og skoene kan være stoppet til. Pedalerne er ligelede ofte med klik på begge sider, så det altid er nemt at komme i dem, uanset hvor meget man hopper af og står på cyklen. Klamperne laves i meta, så de desuden kan klare at man træder på jorden, at der kommer mudder i skoene osv. SPD betegnelsen er egentlig ikke den korrekte, når man snakker klamper til offrad-sko, men den har over efterhånden mange år sat sig fast, og er nu standardbetegnelsen for disse klamper.

SPD klamper benyttes til de fleste offroad discipliner. I mountainbike, cross og gravel er klamper standard inventar, og giver brugeren den klart bedste oplevelse. Klamperne sikrer at man hurtigt kan stå af og på cyklen uden at bekymre sig om skidt og snavs der kan komme i vejen. Skoene er ligeledes med knopper og ujævn sål, der sikrer brugeren et godt greb på underlaget, og så man undgår at den bliver fyldt med mudder og grus. Både sko og pedaler kan fås i et væld af forskellige kvalits- og prisniveauer, og fra mange forskellige producenter. Når man snakker SPD klamper er særligt Shimano og LOOK populære producenter. De to mærker leverer også pedaler og klamper til landevejssegmentet, og kan til mountainbike fås i mange forskellige udgaver. De fleste klamper passer almindeligvis til alle pedalerne fra den enkelte producent. Så du altså vil kunne bruge en LOOK SPD klamper til alle looks mountainbike pedaler, og ligeledes kunne bruge alle Shimano SPD klamper til alle Shimanos mountainbike pedaler.

Her på siden kan du se vores samlede udvalg af SPD klamper. Her er modeller fra Både LOOK, Shimano og mærker som Crankbrothers. Her er både klamper og pedaler i et væld af forskellige prislejer, så der er noget for ethvert behov. Klamperne er lette at montere på skoene, så du ikke skal igennem den helt store proces for at blive godt kørende. Derefter kan man begynde at justere på klamperne i forskellige positioner, indtil man finder den helt rette. Har du spørgsmål til udvalget er du altid velkommen til at besøge os i Megastore i Vanløse, hvor vi har åbent alle ugens dage. Du er desuden velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål. Husk at der altid følger pedaler med, hvis du køber et par klikpedaler.