6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Forgaffelpumper til MTB


Få den bedst mulige oplevelse på din mountainbike, med det korrekte lufttryk i din affjedring! 

Hvis din MTB kommer med luftkamre i sin forgaffel og dæmpere, betyder det at du har mulighed for at justere lufttrykket deri. Til det skal du anvende en pumpe til dæmpere, som eksempelvis en, Shock pumpe, som er specielt lavet til dette. Hvis du går efter et lufttryk som er tilpasset ud fra din vægt og køre stil - Vil du med garanti gøre oplevelsen på din MTB’er endnu mere fantastisk, næste gang du rammer sporene!

Her hos Cykelexperten har vi et udvalg af forgaffel pumper, fra bl.a.: Specialized, BBB og Blackburn. Se meget mere herunder!Hvad gør en Shock pumpe?

En Shock pumpe laver en tætning omkring hele ventilens stamme, inden selve ventilen åbnes. På den måde forhindres lufttab, når du fjerner pumpen igen. Man kan ikke anvende en normal pumpe til sin forgaffel. Det skyldes at man i sin forgaffel og dæmpere skal pumpe med et højt PSI-tryk og lav volumen, grundet luftkammerets volumen. Med en normal pumpe, pumper man nemlig med lavt tryk og høj volumen.

Hvor meget skal jeg pumpe i?

Det anbefales altid at tage det rekommanderet tryk fra fabrikanterne, som udgangspunkt. Dernæst kan du altid forsøge selv at ramme præcis det tryk i din forgaffel og dæmpere, som passer til din kørsel og brug!