6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelshorts Herre


Cykelshorts til herre er et absolut krav hvis du dyrker cykling eller pendler længere ture flere gange om ugen. Et godt par cykelshorts garanterer din komfort på cyklen, selv efter mange timer i sadlen. Den indbyggede pude findes i mange forskellige afskygninger, hver især med deres unikke design. Cykelshorts til herrer er ofte udstyret med seler, der har til formål at fastholde puden i position. Disse kaldes også bibshorts.

Cykelshorts til mænd

Cykelshorts er vigtige når du cykler langt. De øger komforten markant og sikrer at du kan køre mange kilometer uden at føle ubehag. De vigtigste elementer i et godt par cykelshorts til herrer, er puden i bunden, og selerne der holder bukserne på plads. Puden er det element der giver brugeren komfort, og mindsker slid, stød og belastning fra sadlen. På racercykler mærker man underlaget mere end på mange andre cykler, da cyklerne er stive og med tynde dæk. Derfor er det vigtigt med et par gode shorts, for at man kan yde sit bedste. På mountainbike kan underlaget været ekstremt ujævnt, og også her er det vigtigt med gode cykelshorts. Puden kan variere meget i udseende fra producent til producent og model til model. Der er tit hér, at de forskellige producenter forsøger at adskille sig fra hinanden, med smarte designs og innovative teknologier. Puden har desuden en del at sige, i forhold til hvor meget cykelshortsene koster.

Selerne i cykelshorts til mænd holder bukser og pude på plads. Når man cykler, vrider man på sadlen og skubber cykelshortsene rundt. Selerne sørger for at holde særligt puden fast, dér hvor den er allermest behøvet, og er derfor klart at foretrækker. Nogle shorts kommer dog uden seler - disse bukser er almindeligvis populære for pendlere, da de er lettere at tage af og på. 

Hos Cykelexperten.dk fører vi cykelshorts til herre fra store mærker som Alé og Assos. Alé er italiensk og benyttes af flere af cykelsportens største cykelhold. Produkterne er er højeste kvalitet og kan fås i masser af fede designs. Mange af Alé's produkter adskiller sig fra mængden med unikke mønstre og markante farvetemaer. Assos er Schweizisk og beskrives af mange som verdens bedste producent af cykeltøj. Særligt virksomhedens cykelshorts til mænd er eftertragtede, blandt andet som et resultat af deres patenterede 'golden gate' system, hvor puden i shortsene kan bevæge sig uafhængigt fra resten af buksen, så friktion og slid mindskes i endnu højere grad. Assos kan fås i et væld af forskellige designs og i farver der matcher ethvert behov.

Her på siden finder du vores store udvalg af cykelshorts til herre. Der er mange produkter at vælge fra, og i mange forskellige prislejer så der er noget for enhver smag. Har du spørgsmål til udvalget er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Og i Megastore i Vanløse har vi masser af lækre produkter udstillet, som du både kan se og prøve.