6 ĂĄrs garanti pĂĄ cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner pĂĄ TrustPilot

Cykelbukser til damer


Her finder du vores udvalg af cykelbukser til damer i høj kvalitet og i masser af fede designs. Cykel bukser til kvinder kan fås både med og uden indlæg, og i mange forskellige længder, alt efter hvad du har behov for. Med bukser fra store mærker og af høj kvalitet er du garanteret gode cykelbukser, uanset hvilken model du har kig på. Du kan sortere for størrelser, farver og meget andet her på siden.

 Cykelbukser til kvinder

Cykelbukser til damer kan fås i mange forskellige udgaver, designs og prislejer. Som begynder behøver du ikke bruge den helt store formue på et godt par bukser, men kan i mange tilfælde 'nøjes' med de billigere startmodeller. Selv i de lavere prislejer er du hos Cykelexperten.dk garanteret produkter af høj kvalitet, hvor komfort og fart begge er vægtet højt. Vi fører cykeltøj fra nogle af verdens største og mest populære producenter som Alé og Assos, så du er sikret fantastiske cykelbukser, uanset hvilke modeller du har kig på.

Cykelbukser til damer med indlæg er det normale valg. Hvor bukserne kan benyttes uden cykelshorts inde under. Cykelbukser til damer med indlæg giver dig komforten til at sidde i sadlen i mange timer ad gangen, så du kan træde til og slipper for ubehag på selv de længste ture. Indlæggene er faktisk det komponent i et par cykelshorts der adskiller dame cykelbukser fra herre cykelbukser. Skindet er designet til at matche den kvindelige anatomi, og er særligt en fordel, hvis man kører ofte og i flere dage ad gangen.

Cykelbukser af høj kvalitet

Hos Cykelexperten.dk finder du cykelbukser til kvinder fra nogle af markedets største mærker. Flere af produkterne er testvindere, der er blevet kĂĄret som bedst i test rundt omkring i Europa. Mærker som AlĂ© og Assos benyttes af cykelryttere pĂĄ alle niveauer. Flere af de allerbedste professionelle cykelhold har en af de to mærker som leverandør af cykeltøj. De fleste modeller kan fĂĄs i flere forskellige farver, sĂĄ du er sikker pĂĄ bĂĄde at føle dig godt tilpas pĂĄ cyklen og samtidig ser godt ud i dit cykeltøj. 

Er du på udkig efter dit første par dame cykelbukser? Hvis man ikke før har kørt i cykeltøj, er det en god idé at afprøve flere modeller. De forskellige produkter kan have store forskelle i f.eks. pasform og størrelser, så det kan være svært at vide præcis hvilke modeller der er de rigtige for dig og din krop. I vores butik i Vanløse har vi altid masser af cykelbukser til kvinder på lager, så du kan prøve en masse forskellige modeller og mærker. Vores dygtige ekspedienter har godt styr på alt cykeltøj, så du kan få den rigtige vejledning alle ugens dage. Har du spørgsmål er du desuden velkommen til at kontakte os på både telefon og mail, hvor vi sidder klar med en hjælpende hånd.