6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

Specialized cykler

Specialized, er en af verdens absolut førende cykelmærker. De er cykelsponsor for de allerbedste UCI World Tour-cykelhold. Specialized har præsteret at have en års omsætning på 1 mia. kr. hvilket vidner om mærkets størrelse.

Priserne og modellerne er kommet ned i en pris hvor alle kan være med. I De allermest populære Specialized modeller er Tarmac- og Venge-racercyklerne, Epic-, Stumpjumper- og Rockhopper-MTB’er.

Generelt består enhver serie af en række modeller der stiger trinvis i pris. Fra Elite, Expert, over Pro og op til S-Works. Det er deres racercykel modeller og mountainbike modeller hvor de er stærkest og der er størst efterspørgsel.

Specialized cykler er på forkant med udviklingen, ved hele tiden at prøve at flytte grænserne for cyklens formåen. Mærket blev grundlagt i 1974 af Mike Sinyard, som producerede deres første cykel Allez, som stadig hører til i kataloget over cykler. Her i år har Specialized lanceret hvad de kalder "Verdens bedste elcykel" - f.eks. deres Vado model.

Cykelexperten.dk fører et udvalgt Specialized Cykel og Tilbehørs sortiment i butikken som lander fra 1. maj 2018. og en bredt udvalg på webshoppen. Kom og se cyklerne i vores 1500m2 MEGASTORE på Slotsherrensvej 103, i Vanløse, hvor vi har åbent alle ugens 7 dage.