6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Rudy Project

Rudy Project

I 1985 havde Rudy Barbossa en vision om at forbedre alle atleters ydeevne og lancerede Rudy Project cykel brillerne. Med dem fulgte Rudys lidenskab for teknologisk udvikling og kvalitet. Rudy har et stort valg i almindelige cykelbriller og fotokromiske cykelbriller

Cykelbrillen fra Rudy Project er essenstielt tilbehør til cyklisten der træner og bruger mange timer på vej eller i skov. Når solen skinner beskyttes dine øjne mod både lys og UV-stråler (flere af cykelbrillerne fra Rudy har UV-beskyttende glas) så du kan koncentrere dig om din træning eller dit løb i lang tid ad gangen. 

I regnvejr, og særligt ved kørsel i skoven, beskytter brillerne mod vand, småsten og grene. Brillerne er desuden en værdifuld følgesvend de fleste dage, hvor brillerne beskytter mod vind i øjnene. 

Fotokromiske Cykelbriller


Fotokromisk brilleglas (farveskiftende glas) reagerer anderledes når det kommer i kontakt med UV lys fra solen. Derfor et godt alternativ, hvis man vil undgå at skifte mellem cykelbriller med mørke, lyse og farvede glas. 

Teknologien er kommet ned i et prisleje hvor alle kan være med. Samtidig er hastigheden på disse skift mellem lys og mørke blevet hurtig nok til det f.eks. er forsvarligt også at køre med dem i skoven, eller i overskyet vejr.