6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Fotokromiske cykelbriller


Fotokromiske cykelbriller er med glas der skifter farve efter omgivelserne, og derfor kan bruges under alle forhold. Her på siden finder du vores samlede sortiment af fotokromiske cykelbriller fra nogle af verdens mest populære producenter. Her er cykelbriller i alle prislejer og i masser af smarte designs, så der er noget for enhver smag. 

Cykelbriller med fotokromiske glas


Fotokromiske cykelbriller bliver mere og mere almindelige i takt med at brillerne nu kan fås i stort set alle prislejer. Glassene er designet til at skifte farve efter omgivelserne, så de for eksempel bliver mørkere når det er solskin, og bliver lysere når det er overskyet eller mørkt. Dette betyder at cykelbrillerne kan bruges under alle forhold, og endda også hvis du kører i skiftende vejr. Du skal altså aldrig bekymre dig om, om du har de rigtige glas i brillerne, eller skal køre helt uden briller. Du er nemlig altid sikker på at de er tilpasset til vejret og mængden af lys fra oven. Stort set alle producenter laver modeller af fotokromiske cykelbriller, så du både kan finde absolutte topmodeller, og billigere begynder modeller til motionisten.

Fotokromiske glas er almindeligvis grå eller sorte, men kan i enkelte tilfælde også fås i farvede udgaver, hvis du søger et mere unikt look. Brillerne i sig selv, kan dog variere kraftigt i design. Her vil du ofte have masser af forskellige muligheder at vælge fra, så du kan finde lige netop den farve og form der matcher dit behov. Cykelbriller er en kæmpe hjælp for de fleste cykelryttere, da de både beskytter mod sol, regn og ikke mindst vind når man kører. Hvis du ser cykelløb på TV, vil du se at stort set alle rytterne kører med cykelbriller for at forbedre komforten under de mange timer i sadlen. Brillerne gør at man bedre kan koncentrere sig om at træde i pedalerne og styre cyklen, i stedet for at fokusere på de ting man får i øjnene. Særligt den skarpe sol kan være et irriterende element, når man prøver at fokusere, og i den sammenhæng er et par fotokromiske cykelbriller en kæmpe fordel. De beskytter dine øjne mod solen på de varme dage, og når vejret er dårligt slipper du for vind og regn i øjnene. De fleste cykelbriller er med mulighed for udskiftning af glas, men med fotokromiske cykelbriller slipper du for at skifte ud - glassene skifter således selv farve efter forholdene.

Her på siden finder du vores samlede udvalg af fotokromiske cykelbriller. Her er modeller fra alle de store mærker som Oakley, Rudy Project, Scott og BBB. Modellerne i sortimentet er at finde i et væld af forskellige prislejer, så der både er produkter til begynderen og den mere seriøse cykelrytter. Alle cykelbriller er one-size så de fleste modeller bør kunne bruges af de fleste voksne. Forskellen i pris har ofte noget med kvaliteten af glasset og udviklingen bag stellet at gøre. De bedste glas sikrer minimal forskel mellem dit 'rigtige' syn og dit syn når du har brillerne på. Derudover bliver der ofte gjort mere ud af udviklingen af et let og behageligt stel på de dyrere modeller. Har du spørgsmål til udvalget er du altid velkommen til at kontakte os, eller besøge os i Megastore i Vanløse hvor vi altid har masser af fotokromiske cykelbriller på lager.