6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
OXC - Oxford products

OXC

OXC er britisk virksomhed baseret i Oxford. Virksomheden specialiserer sig i produktionen af tilbehør til cykler, herunder særligt lygter og pumper. OXC produkter er flere gange inden for de senere år blevet kåret som nogle af industriens bedste, med et konstant fokus på design, funktionalitet, innovation og bæredygtighed. Her på siden finder vores udvalg af produkter fra OXC.

OXC dækker og er god til at finde huller i markedet, og derved få en plads hos forbrugeren og i sortimentet her hos Cykelexperten.dk. At nævne er f.eks. deres billige "Ass Saver" MTB bagskærm som på en meget nem og billig måde sørger for at du ikke har mudder og vandsprøjt hele vejen opad ryggen.

Bagskærme og Reflekser fra OXC


OXC producerer vores bedst sælgende MTB bagskærm "Ass Saveren" som er et billigt og meget nemt alternativ til en rigtig bagskærm. Mere end et lille stykkeplast behøver du faktisk ikke. Dernæst fører vi reflekstape fra OXC og så den klassiske meget velkendt slikkepind.  Du kender den og den virker. Reflekspinden du kan montere på f.eks. bagagebæret, som er meget populært sikkerhedsudstyr hos børn og ældre for ekstra synlighed.