6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

HideMyBell

HideMyBell er en spændende produktserie af cykelkomponenter udviklet af den hollandske virksomhed CloseTheGap. Grundlæggeren, en tidligere cykelrytter på både landevej og MTB, udviklede de første prototyper i 2015, og har siden etableret sig som et innovativt navn inden for cykeltilbehør.

Den innovative ringklokke 

HideMyBell er udviklet til både hverdagsbrug og til de ambitiøse cykelryttere, der normalt aldrig ville sætte en klokke på deres dyre racercykel. For en ringklokke forstyrrer jo aerodynamikken og ser dum ud, ik? Ikke når man vælger en klokke fra HideMyBell – den sidder nemt skjult i en cykelcomputerholder.

Klokken/holderen fås i en række forskellige udgaver, afhængig af cykel, ønsket farve og form. HideMyBell er kompatibel med alle de større producenters cykelcomputere, herunder Wahoo og Garmin. Beslaget kan også benyttes med nogle cykellygter. 

Populær blandt proff’erne 

Produktserien er ikke mange år gammel, men benyttes allerede flittigt af flere professionelle cykelryttere. Blandt brugerne hører ingen andre en Chris Froome, som benytter klokken i sin træning. CloseTheGap er desuden leverandør til prokontinentalholdet Team Rompoot-NL Loterij.

Du kan se det samlede HideMyBell-sortiment her på siden.