6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot
Garmin

Garmin

Både ambitiøse cykelryttere og turcyklister har brug for teknologi, de kan stole på. Garmin dækker dine behov med GPS-cykelcomputere, sving-for-sving-navigation, cyklespecifik ruteplanlægning, cykelopmæksomhedsprodukter og meget mere. Se vores samlede udvalg af cykelprodukter fra Garmin her på siden.

 

Wattpedaler og cykel GPS computere


Du kan få omfattende performancedata eller planlægge den næste tur. Det hele er muligt. Garmin er garant for gode GPS cykelcomputere til den krævende cyklist og sportsudøver. Garmin skaber kommunikations- og navigationsprodukter og er i dag global markedsleder inden for sattelitnavigation. Garmin var en af de første udbydere af GPS og cykelcomputere på markedet for cykler. Med en Garmin GPS cykelcomputer får du kort til din kørsel, og du kan registrere træningsdata ned til sidste detalje med en GPS’ nøjagtighed. Garmins produktlinje bliver løbende re-designet og udviklet for at kunne levere præcis den kvalitet og de funktioner, som du og din cykel har brug for.

Garmin er inden for cykelverdenen GPS computere, cykelradar og wattpedaler. Deres GPS computere er de verdenskendt for, og "Garmin" er nærmest synonymet for en computer du vil køre med på cyklen. Alle cyklister vil også kende deres bedstsælgende modeller Garmin 1030 & Garmin cykelcomputer 830. Modellerne kører på GPS-signal og behøver derfor ikke en speedsensor for at kunne benyttes. De forskellige modeller har forskellige features og kommer i flere størrelser. Garmin cykelcomputere kan fås i et væld af prislejer, så du altid finder noget for enhver smag. Computerne kan desuden kobles op til massevis af andre måleenheder som pulsbælte, kadencemåler og wattmåler, så du kan optimere din træning til det absolut bedste.

Men bredden af produkter til cyklister er udvidet med en hel serie af Wattpedaler kaldet Rally. Rally er watt/effektmålere der har et suverænt design og total pålidelighed. Med en watt-pedal fra Garmin kan du få et klart overblik over, hvad du producerer af effekt i pedalvandringen. Garmin Rally er bare en type af wattmåler til cykling

Med en cykelradar fra Garmin - Varia. Får du mulighed for at køre og vide, hvad der kommer bagfra. Du parar Varia med din kompatible Garmin enhed, din telefon eller begge dele. Du kan læse meget mere om Garmin Varia her. Garmin Varia placeres bagers på din cykel, almindeligvis på sadelpinden under sadlen. Herfra registrerer radaren de bagfrakommende bilister, og sender en advarsel afsted til din cykelcomputer, så du altid er opmærksom. Radaren kommer i to udgaver, en standardmodel, og en med integreret baglygte for ekstra sikkerhed. 

Her på siden finder du vores samlede sortiment af Garmin produkter. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail for at høre mere om de forskellige produkter. I butikken i Vanløse har vi desuden masser af Garmin cykelcomputere og andre produkter udstillet, så du kan få et kig på dem i virkeligheden. Her står vores dygtige personale klar alle ugens dage, til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter.