6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Garmin

Garmin

Både ambitiøse cykelryttere og turcyklister har brug for teknologi, de kan stole på. Garmin dækker dine behov med GPS-cykelcomputere, sving-for-sving-navigation, cyklespecifik ruteplanlægning, cykelopmæksomhedsprodukter og meget mere. Se vores samlede udvalg af cykelprodukter fra Garmin her på siden.

Garmin cykelcomputer

En Garmin cykelcomputer med GPS-system dækker dine behov. Både ambitiøse cykelryttere og turcyklister har brug for teknologi, de kan stole på. Både i Sving-for-sving-navigation, specifik ruteplanlægning til cykel, cykelsoftware, der øger din opmærksomhed og meget mere.

Stort udvalg af wattpedaler og GPS-computere til cykel

Du kan få omfattende performancedata eller planlægge den næste tur. Det hele er muligt. Garmin er garant for gode GPS-cykelcomputere til den krævende cyklist og sportsudøver. De skaber kommunikations- og navigationsprodukter og er i dag global markedsleder inden for satellitnavigation. 

Garmin var en af de første udbydere af GPS og cykelcomputere på markedet for cykler. 

Med en Garmin GPS-cykelcomputer får du kort til din kørsel, og du kan registrere træningsdata ned til sidste detalje med en GPS’ nøjagtighed. 

Garmins produktlinje bliver løbende re-designet og udviklet for at kunne levere præcis den kvalitet og de funktioner, som du og din cykel har brug for.

Hvorfor skal jeg købe en Garmin Cykelcomputer?

Hvis du er nysgerrig på, hvordan du præsterer når du cykler - så kan en Garmin cykelcomputer være en god investering. Uanset hvad dit formål er, når du træder op på jernhesten. Så kan det altid være rart at få informationer om din tur - mens du cykler. 

Du kan både få en cykelcomputer der fortæller dig basale informationer såsom hastighed og hvor langt du har kørt. Men med en mere avanceret cykelcomputer, kan du få informationer om din puls, hvor mange kalorier du forbrænder - og hvordan du kommer fra a-b.

Garmin 830 & Garmin cykelcomputer 1030

Garmin er inden for cykelverdenen GPS computere, cykelradar og wattpedaler. Deres GPS computere er de verdenskendt for, og "Garmin" er nærmest synonymet for en computer, du vil køre med på cyklen. Alle cyklister vil også kende deres bedstsælgende modeller Garmin 1030 & Garmin cykelcomputer 830. 

Modellerne kører på GPS-signal og behøver derfor ikke en speedsensor for at kunne benyttes. De forskellige modeller har forskellige features og kommer i flere størrelser. Computerne kan desuden kobles op til massevis af andre måleenheder som pulsbælte, kadencemåler og wattmåler, så du kan optimere din træning til det absolut bedste.

Mål cykelturen: Garmin Rally Wattpedaler

Men bredden af produkter til cyklister er udvidet med en hel serie af Wattpedaler kaldet Rally. Rally er watt/effektmålere der har et suverænt design og total pålidelighed. Med en watt-pedal fra Garmin kan du få et klart overblik over, hvad du producerer af effekt i pedalvandringen. Garmin Rally er bare en type af wattmåler til cykling

Garmin Varia: En cykelradar, der øger sikkerheden på cykelturen

Med en cykelradar fra Garmin Varia, får du mulighed for at køre og vide, hvad der kommer bagfra. Du kan parre Varia med din kompatible Garmin enhed, din telefon eller begge dele. Du kan læse meget mere om Garmin Varia her. 

Garmin Varia placeres bagerst på din cykel, almindeligvis på sadelpinden under sadlen. Herfra registrerer radaren de bagfrakommende bilister, og sender en advarsel afsted til din cykelcomputer, så du altid er opmærksom. 

Radaren kommer i to udgaver, en standardmodel, og en med integreret baglygte for ekstra sikkerhed. 

Gode tilbud på Garmin cykelcomputere

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores samlede sortiment af Garminprodukter. Alle er skabt med din cykeloplevelse i fokus. Du skal derfor vælge den Garmin GPS-computer, der passer bedst de behov du har, når du skal cykle.

Garmin cykelcomputere kan fås i et væld af prislejer, så du altid finder noget for enhver smag. Det afhænger helt af, hvor meget du vil have ud af din cykelcomputer. 

Og også om du vil satse på en trådløs eller kablet computer. Skal den blot kunne navigere - eller vil du have en computer, der måler dine præstationer, hvis du cykletræner? 

Hold øje her på siden, da der tit opdateres med nye og spændende tilbud på Garmin cykelcomputere, du bare ikke vil gå glip af. 

Køb din nye Garmin cykelcomputer hos os og få hurtig levering!

Er du klar til at bestille en cykelcomputer fra Garmin hos os? Vi har levering fra 1-3 hverdage på cykeludstyr, så du behøver ikke vente længe! Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i Vanløse, hvor du kan søge inspiration og få råd og vejledning fra vores dygtige eksperter. 

Har du nogle spørgsmål, sidder vi klar til at besvare dem på mail og telefon og hjælper dig godt på vej.

Vi håber du bliver glad for din nye cykelcomputer til cykelturen!

Hvad siger kunderne om Cykelexperten?

Er du interesseret i at vide hvad vores tidligere kunder synes om os, kan du læse mere på Trustpilot, hvor vi har en score på 4,6. Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og det vil derfor glæde os, hvis du har lyst til at lave en anmeldelse, efter du har modtaget dit produkt. 

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os på:

tlf.nr. +45 7230 1817 eller

mail: megastore@cykelexperten.dk