29″ Full Suspension Mountainbike

29″ Full Suspension Mountainbike

Mountainbike med 29” hjul er det nye på mountainbike markedet! 29″ Full Suspension mountainbike er blevet udviklet med henblik på mere stabilitet, fart og kontrol.

29” hjul rammer forhindringer med en lavere vinkel, der gør at de forcerer forhindringer bedre, de store hjul kommer bedre over forhindringer og holder samtidigt mere momentum. De større hjul betyder mere overflade af dækket rør underlaget, dette giver bedre greb, samt bremseevne og mindre rulle modstand. Mange 29″ Full Suspension mountainbikes’ har en lav krankboks, det giver et lavt tyngdepunkt, optimal for sving i kombination med mere greb i underlaget!

Husk at du altid er velkommen til at komme ned i vores 1500m2 MEGASTORE butik i Vanløse for at prøvekøre, se og mærke vores cykler. Vi har de største brands i butikken: Specialized

Hvis du mangler vejledning er du velkommen til at ringe til os eller komme ned i en af vores butikker og så hjælper vi dig gladeligt med at finde lige præcis den cykel der passer perfekt til dig, så du får størst mulig glæde af din cykel.

Billige 29" Fullsuspension Mountainbikes

Læs mere
Vis alle
Filtrer produkter