6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Styrbånd og håndtag


Her finder du vores udvalg af Styrbånd til cykler. Styrbånd er den tape der vikles om styret på primært racercykler for at forbedre komfort og greb. Båndet findes i mange forskellige materialer og prislejer efter behov. En udskiftning af styrbånd er desuden en hurtigt metode til at give din cykel en visuel overhaling. Hvis du bestiller tid på værkstedet monterer vi gerne dit styrbånd for dig, så du er sikker på at det bliver gjort ordentligt.

 Styrbånd til din cykel

Styrbånd benyttes primært på racercykler, hvor det vikles om størstedelen af styret for at give komfort og bedre greb. Styrbåndet kan fås i masser af forskellige tykkelser og materialer, så du altid kan finde noget der matcher dit behov. Nogle foretrækker for eksempel et blødere styrbånd for ekstra komfort, mens andre i højere grad søger et tyndere bånd der sidder helt tæt, for at give det optimale greb om styret. Derudover er det nærmest frit valg, når det kommer til farve. Nogle modeller er endda med skiftende farver, så du kan opnå et helt unikt design på din cykel.

Styrbånd til racercykler er almindeligvis lavet i kork. Dette er den klassiske, og også den billigste løsning, og er for mange det klassiske valg. Disse modeller blander både komfort og greb, så man får en god samlet oplevelse. De klassiske farve på styrbånd af kork er sort eller hvid, der matcher de fleste cykler. Et mere og mere populært valg er dog styrbånd med silikoneoverflade, der giver brugeren det bedst mulige greb. Silikonemodellerne benyttes af de fleste professionelle cykelhold, og kan for ekstra blødhed lægges i to lag.

Styrbånd benyttes også på enkelte citybikes - almindeligvis dem, der er designet med et klassisk retro-look. Her benytter man læderlignende styrbånd for at fuldende de klassiske look, og give brugeren et behageligt greb om styret. Disse modeller kan almindeligvis vælges i brune eller sorte farver, der bedst muligt efterligner ægte læder.

Styrbånd er ikke meget svært at lægge ordentligt, men det er omvendt heller ikke verdens nemmeste opgave. Hvis du ikke før har prøvet kræfter med disciplinen kan det være en idé at finde en video eller to på nettet, der kan guide dig lidt på vej. Køb evt. to sæt styrbånd til dit første forsøg, så du har en reserve hvis det ikke lykkes første gang. Båndet skal sidde tæt, men man kan styre meget af komforten, ved at lægge det en lille smule løsere.

Her på siden finder du vores samlede udvalg af styrbånd til racercykler og andre cykler. Styrbåndende kan fås i masser af prislejer og designs, men alle er fra store producenter, så du altid er garanteret høj kvalitet. Har du spørgsmål til udvalget er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, og i vores Megastore i Vanløse kan du altid spørge vores ekspedienter og mekanikere til råds.