6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Fizik

Fizik

Fizik blev grundlagt i 1996 i USA og specialiserer sig i produktionen af sadler, styrbånd og cykelsko. Missionen er at skabe det mest sofistikerede, inspirerende og iøjenfaldende cykelgear for de mest kræsne cyklister. Se vores samlede udvalg af tilbehør fra den populære amerikanske producent her på siden.

 Fizik udstyr

Gennem mange år har virksomheden været leverandør af komponenter til en lang række professionelle cykelhold – et bevis på virksomhedens kvalitet. For 2019 finder man hele 6 Fizik-udstyrede hold. Cofidis, Team Sky, Movistar Team (både herre og dame), Ag2r La Mondiale, Team Wiggins Le Col og Team Jumbo-Visma. Kvaliteten er derfor ikke til at tage fejl af, og virksomhedens produkter har da også været fast inventar på de højeste niveauer af cykelsporten i efterhånden mange år. Både sadler, sko og styrbånd benyttes af cykelryttere på alle niveauer, der søger høj kvalitet og fantastisk funktionalitet. Produkterne udvikles og designes i USA hvor Fizik har hovedsæde. Alle produkterne håndlaves dog på fabrikken i Italien, så du altid er garanteret unikke produkter af den allerhøjeste standard.

Fizik er særligt kendt for deres sadler, som benyttes af professionelle cykelryttere hos mange af de største hold. Sadlerne har været del af det professionelle felt i mange år, og er kendetegnet af den højest mulige kvalitet og det optimale design for brugeren. Virksomhedens sadler er ergonomisk designet og fås i flere forskellige udgaver, så du altid kan finde noget efter dit behov. Produkterne er unikke og innovative ud over det sædvanlige. Tag eksempelvis et kig på den populære Antares model, der med sin 3D-printede overflade, tilpasser sig den enkelte rytter og giver produktet et helt unikt design. Også Fizik styrbånd er kendetegnet af høj funktionalitet og særegne designs. Her kan du vælge mellem et væld af forskellige farver og tryk, så du kan skille dig ud på landevejen. Alle modellerne er i det populære læderlignende materialer, der giver masser af greb og med skum på undersiden sikrer rytterens komfort.

Fizik er dog også et populært valg, når det kommer til cykelsko. I Danmark er virksomheden særligt kendt for deres støvler til race eller MTB, som sikrer at brugeren har tørre og varme fødder, selv når det er allermest koldt. Støvlerne griber effektivt om foden, og afviser med den vandtætte membran på overfalden både vand og vind, så du holdes tør. Indersiden er foret, så du også kan holde varmen med et par gode sokker. Sammen med styrbånd og cykelsadler, er cykelsadlerne en del af Fizik's populære udvalg af udstyr til cyklen. 

Hos Cykelexperten.dk fører vi et stærkt udvalg af virksomhedens produkter. Du kan altid følge med her på siden, og se hvilke tilbud der for tidspunktet er gældende. En række af vores racercykler er desuden fra starten udstyret med Fizik-komponenter. Har du spørgsmål til vores produkter må du endelig ikke tøve med at kontakte os, eller besøge os i Megastore hvor vi har åbent alle ugens dage.