Specialized S-Works Stumpjumper 2020

75.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Den helt nye 2020 Stumpjumper er den ultimative trailcykel. Med revolutionerende teknologi sørger den for at være klar til alt hvad stien, skovbunden og naturen kaster efter den.

Specializeds anmelderroste Stumpjumper har med sin store kontrol og stabilitet, over selv det mest ujævne terræn, allerede vundet stor respekt verden over. Udstyret med den bedste suspension, gearsystem og hjul. SJ S-Works Edition giver dig en uovertruffen performance.

DEN ULTIMATE TRAILBIKE Det innovative sidearm-design gør den lettere og nemmere at kontrollere. Ved at conencte alle tre monterings punkter samt shock ved rammens bagende, har Specialized både forbedret cyklens stivhed og performance over bumpet terræn.

LET, ALSIDIG OG VELKØRENDE Carbonstellet giver dig 140mm’s glidende suspension og flere yderst smarte features – eksempelvis den integrerede SWAT™ opbevaring og intern kabelføring. En velfungerende krankboks, som fuldender denne pålidelige maskine af en MTB-racer. Én af de letteste – og mest alsidige – trailbikes på markedet. Giver dig 140mm’s glidende suspension og pålidelig styring. Velfungerende bagsuspension – FOX FLOAT DPX2 Factory

Ryd

StumpJumper findes i tre versioner:

Stumpjumper ST (med 130mm vandring)
Stumpjumper (med 150mm vandring)
Stumpjumper Evo (med geometri og vandring hvor vi nærmer os en “mini-downhill” cykel).

Stumpjumper er ikke en cykel til downhill, selvom den har op til 150mm vandring. Geometrien og teknologien bag designet gør den derimod til en utrolig alsidig mountainbike. Du har suveræn kontrol i stortset alle situationer, og du kan cykle over de største rødder, tage store drops og hops uden at miste pedalkræft. Cyklen kører på trods sin store vandring stadig godt opad, derfor må du ikke forveksle den med en downhill MTB cykel. Det er blot cyklen der er designet til at have det sjovt i alle typer terræn.

 

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Bremse Serie

CX Farver

GLOSS CARBON / BLACK CHROME

CX Geartype

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Geargruppe

CX Årgang

CX Varetype

,

Du kunne også være interesseret i...