Hop til indholdet.
Specialized racercykler

Specialized racercykler

Hvis du kigger på racercykler fra Specialized, så er du ikke i tvivl om at de tager det alvorligt. Deres cykler har vundet alle Grand Tours, adskillige verdensmesterskaber, klassiskere som Paris-Roubaixs - listen er lang!

Så hvis du er ude efter en førsteklasses racercykel, så er Specialized klart en af de mærker du bør gå efter. Heldigivis for dig, så er Cykelexperten.dk lagerførende i de forskellige modelserier hos producenten, så du kan finde den racercykel der passer lige til din kørestil og behov.

Specialized Racercykler

  • Specialized Allez 2019 ▷ Læs om modellen


  • Specialized Roubaix 2020 med Future Shock 2.0

    Specialized Roubaix 2020 ▷ Læs om modellen


  • Specialized Tarmac 2019 ▷ Læs om modellen


 

 

Om Specialized og deres racercykler

Specialized er en af verdens absolut førende cykelbrands. De er cykelsponsor for de allerbedste UCI World Tour-cykelhold, heriblandt Astana, Etixx Quick Step og Tinkoff. Specialized har præsteret at have en års omsætning på en milliard kroner, hvilket vidner om mærkets størrelse.

Du kan finde racer-modeller fra Specialized i alle prisklasser - ligefra knap 7.000 kroner til op over 80.000 kroner. Der er noget til enhver smag og behov. Af kendte racermodeller fra Specialized er der Tarmac- og Venge-racercyklerne, som vi selvfølgelig er lagerførende i.

Virksomheden blev grundlagt helt tilbage i 1974 af Mike Sinyard, som startede med modellen 'Allez'. Det der kendetegner cykler fra Specialized, er at de er på forkant med udviklingen ved hele tiden at prøve at flytte grænserne for cyklens formåen.

 

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!
Du kan også ringe til os i hverdage mellem 10-17.30