6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Mobilholder til cykel


Her på siden finder vores sortiment af mobilholder til cykel. Med en holder til mobilen kan du bruge den som navigation til hverdag eller i fritiden, og du kan få glæde af alle dens funktioner mens du cykler. Holderne kan fås i mange forskellige udgaver og designs, og til stort set alle telefoner. Du finder det samlede udvalg af holdere og beslag herunder. 

Holder til mobil

Som cykling bliver mere og mere populært, bliver det også mere og mere almindeligt at medbringe mobilen på tur. I telefonen har du et fantastisk stykke værktøj til navigation, tracking og træning, som på mange måder kan sammenlignes med en top cykelcomputer. I stedet for at investere store summer i en GPS cykelcomputer, bruges telefonen i stedet som cykelcomputer, og i den sammenhæng kan en mobilholder til cyklen være et super redskab. Holderne kan fås i næsten alle former og størrelser, så du, uanset hvilken telefon du har, kan finde en holder der kan bruges. Når du medbringer telefonen på din cykel kan du benytte dig af et væld af forskellige apps og værktøjer, som gør både vejfinding og træningen en hel del sjovere.

Nogle mobilholdere til cyklen er designet som lommer, hvori du kan putte din telefon. Lommen er udstyret med en klar top, så du både kan se og bruge din skærm undervejs, og samtidig holder telefonen sikret mod regn og skidt. De fleste lommer kan desuden af- og påmonteres, da det egentlig kun er selve beslaget der sidder fastmonteret på din cykel. Selve lommen med mobilen i kan dog hurtigt klikkes af og på. Andre mobilholdere fungerer som covers til din telefon. F.eks. fra det populære mærke SP Connect er holderne lavet som et cover, der passer til den specifikke model af telefon. Her handler det naturligvis om at finde den helt rigtige model, så den rent faktisk passer til telefonen, til gengæld er du sikret et fantastisk fit og vel nok den allermest sikre løsning af mobilholder til cyklen. Coveret sidder hele tiden på din telefon, og med i pakken kan du tilkøbe en såkaldt poncho, der sikrer at telefonen også er beskyttet mod vind og vejr. Produkterne fra SP Connect er oprindeligt designet til motorcykler, så de er mere end godkendte til brug på almindelig cykel.

De fleste produkter kommer enten som samlede pakker, med holder, beslag og regnslag. Mange kan dog også købes som enkelte produkter, så du helt selv kan finde og sammensætte den løsning der matcher dig og din cykel. Det kan f.eks. være du foretrækker en lomme til din telefon, men ønsker et specfikt beslag til en bestemt cykel. Både fra SP Connect, Klickfix og de andre mærker i vores sortiment er dette en mulighed. Her på siden finder du vores samlede udvalg af mobilholdere til cyklen. Har du spørgsmål til produkterne, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også altid besøge os i Megastore i Vanløse, hvor vi har åbent alle ugens dage, og har masser af produkter på lager.