Hop til indholdet.

Kildemoes TESTCENTER i Vanløse. Kom og se alle EGOING modeller, prøv og lån med hjem før du køber! Over 1200 elcykler på eget lager og DANMARKS STØRSTE udstilling! Vi har uddannet EL-Cykel personale så du i trygge hænder før og efter købet. 

▷ 100 EL-Cykler i udstilling i 1500m2 fantastisk butik
▷ Uddannet EL-Cykel personale - VI ER MEKANIKERE!
 Certificeret diplom værksted - bl.a. EGoing, Bosch.

 

KILDEMOES ELCYKLER FRA CYKELEXPERTEN.DK

En elcykel er en investering og kvalitet og pris hænger sammen. Uanset om du er ung eller gammel kan du have et behov, eller måske et endnu ukendt behov. Er du ældre med gigtplagede knæ/ben får en chance igen, børn kan trækkes nemt og hurtigt i en anhænger og bilen kan pludseligt parkeres selvom du har 20-30km til arbejde. Mulighederne er uendelige mange.

Kildemoes elcykler har fået særlig plads i vores forretning. Du kan nu komme og se alle EGOING modellerne, og blive vejledt i hvilken model der vil passe dig bedst. Skal du f.eks. gå efter en cykel med frontmotor eller centermotor? og hvor stort batteri har du brug for?

Kildemoes E-Going City Urban EL 7g Dame 2017

fra 13.999 DKK

Dame Elcykel fra Kildemoes i gennemført design er med stilsikre detaljer, der understreger det nostalgiske udtryk kombineret med en mere enkel stelgeometri. Cyklens fastmonterede frontkurv er ekstra stor.

Kildemoes E-Going Qharma EL 7g Dame 2017

fra 14.999 DKK

Dame ELCykel i frækt design med trælad og mange flotte design detaljer. Qharma er med fodbremse og v-bremse og kommer med masser af udstyr såsom kurv, lås, støtteben, automatisk for og baglygte.

Kildemoes E-Going Qharma EL 7g Herre 2017

fra 14.999 DKK

Herre ELCykel i frækt design med trælad. Ja, der er god karma her, og et klassisk design med et kraftigt udtryk. Qharma er med masser af udstyr såsom kurv, lås, støtteben, automatisk for og baglygte.

Prøv en EL-Cykel

Find nemt din nye Kildemoes Elcykel her mellem 1200 billige EL-Cykler. Vi har elcykler til alle ambitions-niveauer med rigtig gode priser. Derfor kan du være sikker på, hurtigt at finde et godt tilbud på en ny elcykel her! Husk, du altid er velkommen til at prøvekøre vores Kildemoes ELCykler i butikken i Vanløse, inden du køber.

CYKELEXPERTEN MEGASTORE Slotsherrensvej 103, Vanløse

No product slides under these options.
Hvad er en elcykel?

En el-cykel har et genopladeligt batteri og en el-motor monteret i forhjulet eller i center på cyklen.

Når du træder i pedalerne, slår motoren til og gør det nemmere og hurtigere for dig at cykle. Du bestemmer selv hvor meget hjælp du vil have af motoren via en knap på styret! En elcykel må max. Kører 25/kmt, og hjælper kun når du også selv træder (det er ikke en knallert)

Høj kvalitet er vigtig
Du må ikke fravælge kvalitet når du køber en elcykel. Du skal undgå budget cykler fra supermarkeder og forhandlere som ikke er cykelhandlere. Cykelexperten.dk er uddannet i at servicere, opdatere og vedligeholde elcykler.

Du kan tage en decideret sikkerhedsrisiko ved at købe en for billig el-cykel.
Service og Reperation
Det er ikke meget anderledes end en bil. En elcykel kræver mekanikere, der er uddannet og up-to-date. Hos Cykelexperten.dk er vores mekanikere jævnligt på kursus og certificeret til at reparere og service motorer fra f.eks. Bosch og Impulse.

Et godt værksted sikrer din investering.

VIL DU PRØVE EN ELCYKEL?

Du vil altid finde en elcykel som kan opfylde dit behov i vores 1500m2 store MEGASTORE. Her har vi altid 100+ EL-Cykler i udstilling. Vi vil meget varmt anbefale dig at kigge forbi, det er en enestående chance for at teste og prøve en ELcykel.

Cykelexperten MEGASTORE, Slotsherrensvej 103, Vanløse

Telefon: +45 7230 1817

Email: megastore@cykelexperten.dk

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!
Du kan også ringe til os i hverdage mellem 10-17.30