32% Tilbud

Kildemoes Bikerz 1g 16" Dreng - KAMPAGNE

2.199 DKK 1.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Fed cykel i flotte farver. Kommer med aluminiumsstel der giver lang holdbarhed. Har indvendige gear som giver minimal vedligeholdese samt fodbremse.

Elsker dit barn at cykle, så er dette cyklen der giver sjov og glæde i hverdagen. Med flotte farver og en holdbarhed i top er det en cykel der kan følge dit barn i lang tid. Steltype Aluminium Gear 1 Gear Forbremse V-Bremse Bagbremse Fodbremse Dæk/Fælge – Særligt udstyr Baglygte Yderligere Specifikationer:

CX Gear Antal

CX Børnecykel Størrelser

CX Geartype

CX Bremsetype

,

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...