6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Forlygter til cyklen


Se vores samlede udvalg af forlygter her til siden. Her finder du forlygter der kører batterier og lygter der er genopladelige. Der er masser af modeller at vælge fra, og fra mange af de allerstørste producenter, så du er garanteret høj kvalitet uanset hvilke produkter du ender med. Forlygter bruges både til at øge synlighed, men også til at lyse vejen op på de helt mørke stykker. Se udvalget her.

 Forlygter til alle behov

Forlygter til cyklen kan fås i mange forskellige udgaver og med mange forskellige formål. Nogle modeller har fokus på at sprede lyset og blinke kraftigt, så brugerens synlighed øges og sikkerheden dermed forbedres. Andre lygter har større fokus på at lyse vejen op, så brugeren i de mørke timer, stadig kan se, selvom der ikke er vejbelysning. Derudover er nogle forlygter til cyklen genopladelige, mens andre kører på batteri. Nogle sidder fastmonteret, andre kan sættes på og tages af på få sekunder. Der findes forlygter i et utal af udgaver. Her på siden præsenteres du for vores samlede sortiment. Du kan sortere på masser af forskellige faktorer, så du kan finde lige netop den forlygte du skal bruge.

På mange hverdagscykler ønsker folk forlygter der er nemme at bruge. Mange ønsker lygterne fastmonteret og med batterier, så de både holder længe og man slipper for at tage dem med sig, når man går fra cyklen. De fleste af denne type forlygter kører på batterier, og holder i lang tid. Mange af lygterne kan holde over 100 timer på et sæt batterier, og det er derfor sjældent du behøver tage stilling til dem. Nogle af lygterne kan fastmonteres på f.eks. styret eller i beslaget over forhjulet, hvor forskærmen også sidder monteret. Med nogle forlygter fastmonteres selve beslaget, mens lygten så kan klikkes af og på. Til hverdagscyklen behøver lygten ikke altid lyse særligt skarpt eller koncentreret. Her handler det primært om at sprede lyset, og evt. med blinkefunktioner at skabe synlighed på cykelstien og landevejen.

Hvis man bruger sin cykel til motion eller længere pendlerture, kan det være en idé at sigte efter et par kraftige, genopladelige forlygter. Disse forlygter lyser særligt skarpt, og sikrer at du også kan være opmærksom på vejen, når der ikke er vejbelysning. Disse modeller vil næsten altid være genopladelige, da de bruger meget strøm og derfor ikke skal have skiftet batterier hele tiden. I stedet er det en hel del lettere at tage lygterne med indenfor, og så lade dem op på et par timer. De kraftige genopladelige forlygter til cyklen kan fås i mange forskellige styrkeniveauer, og i mange forskellige prisklasser. Mange af lygternes styrke måles i lumen, så du kan sammenholde de forskellige modeller, og finde dem der bedst matcher dit behov.

Se det samlede udvalg af forlygter til cyklen her på siden. I vores Megastore i Vanløse er du altid velkommen til at besøge os, og tage et kig på de mange forskellige modeller. På værkstedet hjælper vi desuden gerne med at montere lygterne, så du er sikker på at du kommer ordentligt afsted. Her på siden kan du sortere efter lige netop de forlygter du skal bruge.