6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Drikkedunke


Her på siden finder du vores udvalg af drikkedunke til cykling. En drikkedunk lyder måske som et simpelt produkt, men findes i mange forskellige afskygninger, med både farver, størrelser og funktioner til forskel. En god cykeldunk er et must på både korte og lange træningsture, og særligt i de særligt varme måneder kan tørsten være en hindring på hårde dage.

Drikkedunke til cykel


Der findes et væld af forskellige drikkedunke. Den primære forskel ligger i cykeldunkens størrelse, og altså hvor meget vand du kan medbringe på din cykeltur. Dunkene bliver udelukkende større i højden, og kan altså stadig benyttes med alle standard drikkedunksholdere. Nogle monterer også to holdere på cyklen, så to fulde dunke kan medbringes på de helt lange ture. En drikkedunk er heldigvis ikke voldsomt dyr, så du nemt kan skifte ud efter behov, og finde det setup der matcher den pågældende situation.

Hvilken drikkedunk skal du vælge?

For dem der går særligt meget op i vægten på deres cykel og tilbehør, kan det være værd at overveje hvilken drikkedunk der vil være passende. Vores sortiment omfatter flere letvægtsdunke, der er designet med fokus på så lav vægt som muligt. Tag eventuelt et kig på vores drikkedunke fra Elite der er blandt markedets letteste.

Nogle af vores cykeldunke kan desuden benyttes som andet et bare drikkedunke. Flere af de populære drikkeflasker fra amerikanske Camelbak er designet med opbevaring til gels eller andre energiprodukter i selve flasken. Med et drej på flaskens prop skifter du mellem vand og de andre væsker. Flere Camelbak drikkedunke er designet med åben/luk funktion i låget, så intet vand går til spilde når du ikke drikker.

Foruden drikkedunkens funktionalitet er det primært designet der skiller de enkelte produkter. Det er altid fedt med en dunk der matcher resten af dit setup. Derfor rummer vores sortiment også dunke i et væld af forskellige farver, så du i hvert fald ikke går ned på udseendet. Langt de fleste dunke i sortimentet er fremstillet i 100% BPA, BPS og BPF fri plast. Det står angivet i varens beskrivelse om dette er tilfældet.

Vi har altid masser af cykeldunke på lager. Besøg os i Megastore hvor du finder en stor andel af udvalget, vi har åbent alle ugens dage.