6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Damecykler med kurv


Damecykler med kurv er perfekt til kvinden på farten, der ønsker et praktisk, hurtigt og smart transportmiddel – og med kurven spændt godt fast foran, så er det bare ned i med poser og tasker og så afsted!

Lige nu har vi tilbud på damecykler, så herunder finder du hurtigt en billig damecykel i høj kvalitet fra de førende damecykel brands. 

Cykelexperten.dk A/S fører følgende cykelmærker i damecykler med kurv: Kildemoes, MBK, Centurion, Raleigh, Ebsen, Jaguar. Har vi ikke det mærke på den damecykel, du søger, kan vi normalt altid skaffe det. 

Vi har gode tilbud på damecykler, hvad enten du leder efter en classic damecykel, retro damecykel eller en bedstemorcykel. 

Husk at du altid er velkommen til at komme ned i vores butik i Vanløse for at prøvekøre, se og mærke vores cykler. Hvis det er muligt for dig, så giv os gerne besked om, hvilke cykler det drejer sig om, så vi kan nå at gøre dem klar til dit besøg. 

Hvis du mangler vejledning er du velkommen til at ringe til os eller komme ned i en af vores butikker og så hjælper vi dig gladeligt med at finde lige præcis den cykel der passer perfekt til dig, så du får størst mulig glæde af din cykel.